cbf 250 nin parça fiyatlarını bir öğrenale:
almaktan kendin vaz geçeceksin zaten:cat:
Yeni başlıyacaksın 150 diyenler inan bana tecrübesiz.. her iki motorua kullananlar ikisi arasında çok fark olmadığını bilir.. ayrıca yedek parçadan dolayı 250 yi eledim demişsin cbf150 parçaları ucuzmu sanıyosun .. alıpta ben bu motora binerim öle zırt pırt değişmem diyosan cbf 250 iyi motordur.. parçalarıda alternatiflidir.. yan sanayilerini bulabilirsin.. yan sanayi deyince aklına bi tek dandirik parçalar gelmesin .. orjisi kadar kaliteliside var.. dandiriğide var .. e ne kadar emek o kadar köfte...
Motoru bilenler anlar ne dediğimi ama daha geçen yıl beni arayıpta bana abi motor alacam şu marka ne dersin diye soran arkadaş o kadar ince düşünemez..motorun deposu ve göstergesi sarf malzeme değildir.. kaza yapmadan değişme gereği olmaz .. sarf malzeme nedir... buji, zincir, akü, teker, marş kömürü, dişliler,gaz ve debriyaj telleri, ampül, fren balatası,yağ, filtreler... vs yani ömrü olan yani kaza yapmasanızda belli bir süe içinde deişmenz gereken malzemeler .. bunların tümünün yan sanayisi vardır..
motor garantiden çıktıktan sonra gidip sırfüstünde honda yazıyo diye bir mala 4 katı yanlış değil yazı ile dört katı para verilmez..
depo diyo yaaa.. adam sakar ha bire kaza yapıyo .. depo bi sarf malzemesi olmuşş...yuh
metehan yan sanayi şasede yok onu unutmuşsun..
bu arada seni motor bilgimler söker takar :bounce: .. arada parça bile arttırırım..:bounce: ha arayan göstergede depoda bulur..
Yeni başlıyacaksın 150 diyenler inan bana tecrübesiz.. her iki motorua kullananlar ikisi arasında çok fark olmadığını bilir.. ayrıca yedek parçadan dolayı 250 yi eledim demişsin cbf150 parçaları ucuzmu sanıyosun .. alıpta ben bu motora binerim öle zırt pırt değişmem diyosan cbf 250 iyi motordur.. parçalarıda alternatiflidir.. yan sanayilerini bulabilirsin.. yan sanayi deyince aklına bi tek dandirik parçalar gelmesin .. orjisi kadar kaliteliside var.. dandiriğide var .. e ne kadar emek o kadar köfte...
ooooo kankalarla beraberiz ..sorunn değil.. evet eminim hatta sen bilmessin bi aralar motora 125 cc den başlanır diyenlere inat çıktım tek başıma başlangıç cc si aldatmacası diye bi başlık açtım.. bilen bilir.. evet idaa ediyorum eğitimini alıp motora 600/650 cc ile bal gibi başlanır.. sorun hp de veya nm de değil sorun eğitimde..
hatta bir polis memuru arkadaşla konu hakkında konuştuk trafikte altında 1200 cc bmw kullanan polis arkadaşlar o motordan önce motor deneyimi aranmayan memurların aldığı eğitimsonucu çıkıyolar o aletin üstüne .. alp ben sana burda 125 cc de hayatını kaybedenlere bir sürü örnek veririm.. oldu metehan msn den yardımmı istedi... ben bi yerden okuyp veya google da ARATIP YAZMIYOMKİ.. NE DEDİYSEM ARKASIDAYIM ...:bounce:
ooooo kankalarla beraberiz ..sorunn değil.. evet eminim hatta sen bilmessin bi aralar motora 125 cc den başlanır diyenlere inat çıktım tek başıma başlangıç cc si aldatmacası diye bi başlık açtım.. bilen bilir.. evet idaa ediyorum eğitimini alıp motora 6007650 cc ile bal gibi başlanır.. sorun hp de veya nm de değil sorun eğitimde..
hatta bir polis memuru arkadaşla konu hakkında konuştuk trafikte altında 1200 cc bmw kullanan polis arkadaşlar o motordan önce motor deneyimi aranmayan memurların aldığı eğitimsonucu çıkıyolar o aletin üstüne .. alp ben sana burda 125 cc de hayatını kaybedeb bir sürü örnek veririm.. oldu metehan msn den yardımmı istedi... ben bi yerden okuyp veya google da ARATIP YAZMIYOMKİ.. NE DEDİYSEM ARKASIDAYIM ...:bounce:
Eğitim şart
CBF 150 / 250 farketmez , arada nekadar para oynar ki bakımda ?
Motor zaten pahalı bir uğraş ülkemizde , üzerine aldıkların nerdeyse motora vereceğn para kadar olacak Ufak hesaplarla değil akılla yola çıkmak lazım.
Paran yetiyorsa 250 yoksa 150 al gitsin .gerisi yalan
Eğer büyüteceksende Eğitim şart , kulaktan dolma kendin kazandığın tecrübeler bile yanlış olabiliyor sonradan düzeltmek doğrusunu öğrenip başlamaktan zor.
Sevgiler saygılar