Yanlış Yere Park Eden Aracı Tankla Ezdi :)))

Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta Belediye Başkanı Arturas Zuokas, araçlarını yanlış yere park eden şoförlere "ders vermek" için bisiklet yoluna çeken bir Mercedes'in üzerinden tankla geçti. Kameralar önünde arabayı ezip geçen "Çılgın Başkan" lakaplı Zuokas, "Lüks arabalarını bisiklet yoluna ve kaldırımlara park eden bu şoförlerden artık bıktım. Belki de bu tank, hatalı park yapanların gözünü korkutmaya yarayabilir" dedi. Zuokas'ın, Vilniuslulardan Belediye Başkanlığı'na yüzlerce şikayet mektubu gelmesinden sonra kurallara uymayan şoförlere gözdağı vermek için böyle bir yönteme başvurduğu belirtildi. Zuokas'ın park ihlaline karşı başlattığı medya kampanyasının parçası olduğu tahmin edilen görüntülerde, 43 yaşındaki siyasetçininin kullanılmaz hale gelen Mercedes'in sahibinin elini sıkarak, bir daha yanlış yere park etmemesi için uyardığı görüldü.

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/20066/0/1/yanlis-yere-park-eden-araci-tankla-ezdi.aspx

Türkiye de böyle bir şey olsa birde, arabayı ezen, araç sahibiyle konuşsa ? :queen::queen::queen:

Türkiye'ye lazım böyle bir panzer. Kullananı ben olurum hatta büyük zevk duyarım. :p

helal olsun..
kimseyi dinlemeden bir çırpıda ezdi arabayı.ne olursa olsun adaleti sağladı
bir de en sonda elektrikli bisikletiyle geri dönüyor çılgın başkan

arabası ezilen adam da,tehditler savurmuyor,küfür yok.elini sıkıp hatalı olduğunu kabul ediyor
keşke bizim ülkede de insanların anlayışsızlığı yanlış parkla kalsa ama burada ufacık park yasağı cezası bile uygulandığı zaman onca küfür...adamın koskoca mercedes gitti..
böyle biryer var mı gerçekten.hayret..

ah yurdum insanı da zengin olsa o da panzerle ezen başkanın elini sıkar ancak ülkemizde şartlar çok farklı yanlış park yapan adamı yada kaba kuvveti savunmuyorum ama hiç birimiz yılların birikimi ile aldığımız arabamızın bi park yasağı ile ezilmesine seyirci kalamayız

Adalet, adaletli şekide sağlanmadıkça asla adalet olmaz zorbalık olur (biraz fazla adalet kelimesi kullandığımın farkındayım ama umarım içimden geçeni aktarabilmişimdir :) )

Tabi ki soruna dikkat çekmek için yapılmış bir şov.Ama benim bir t.c. vatandaşı olarak başka şeyler de dikkatimi çekti.Mesela başkan eline süpürgeyi alıp yolda kalan cam kırıklarını süpürdü.Çok acayip! Sonra bisiklete bindi.Bu da acayip.Ve etrafında bir dalkavuk ordusu yoktu.En acayibi de bu bence.Alışık olmadığımız görüntüler bunlar.İnsan bocalıyor.

ah yurdum insanı da zengin olsa o da panzerle ezen başkanın elini sıkar ancak ülkemizde şartlar çok farklı yanlış park yapan adamı yada kaba kuvveti savunmuyorum ama hiç birimiz yılların birikimi ile aldığımız arabamızın bi park yasağı ile ezilmesine seyirci kalamayız

Adalet, adaletli şekide sağlanmadıkça asla adalet olmaz zorbalık olur (biraz fazla adalet kelimesi kullandığımın farkındayım ama umarım içimden geçeni aktarabilmişimdir :) )
haklısınız,ben biraz fazla kaptırmışım kendimi :)

Olay dikkat çekmeyi amaçlayan bir tiyatro arkadaşlar. Aracın parası daha önceden ödenmiş. Az önce vilniusta iş yaptığımız firmanın çalışanlarından bilgi aldım. Yine de güzel bir yöntem ilgi çekmek için.

türkiyede yaparsa bu başkanı eşek sudan gelene kadar döverler tabiki şov hariç

bu başkan sıkıysa bizim türklere uydulasında göreyim osanlıyla atnıştırırız:sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar