Yan Koruma Demiri

İyi günler sayın MT sakinleri. Motosiklet kullanmayı bilmeyen (bisikletdede denge problemi mevcutdur.:pr:) arkadaşıma motosiklet kullanmaya öğretmek için bir
scooter almayı düşünüyoruz. gönlümden geçen honda spacy110 yanlardaki koruma demirli olması.
http://imageshack.us/photo/my-images/403/big64410221y29.jpg/
Ama bütçe konusu herşeyin başında geldiği gibi Asya 125t tarzı fiyat ve görüntü açısından cazip ikinci el bir motosiklet alıp yukarıdaki linkdeki gibi koruma demiri taktırılabilir mi? yada önereceğiniz yan koruma demirli motosiklet önerir misiniz?:thumleft:

kardeş mobylette tarzı birşeyle başlayın bence...neden dersen üzerinde grenaj olmadığı için her türlü değişikliği istediğin gibi yaparsın hemde çok makul fiyatlara....

Dostum plakali ruhsatli mobilet bulmak zor. Hem scoterin kullanimi daha rahat olacagini saniyorum. Sehirici kullanimada daha uygun diye dusunuyorum.

Çin malı çoğu motora uygun koruma demiri var.Biraz araştırırsanız kesinlikle bulursunuz.Bulamasanız da yaptırabilirsiniz.Şaseye bağlanacağı yerleri iyi seçtikten sonra sıkıntı olmaz

Çin malý çoðu motora uygun koruma demiri var.Biraz araþtýrýrsanýz kesinlikle bulursunuz.Bulamasanýz da yaptýrabilirsiniz.Þaseye baðlanacaðý yerleri iyi seçtikten sonra sýkýntý olmaz
tesekkurler arastiriyorum. Suzuki An 125 dusunuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar