Yan Çanta Demiri Olmadan Yan Çanta

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
artçı olmasa arka seleye utanmasam mini buzdolabı bağlayacagım zaten :D artçı işi bozuyor.
Ben yan çantalardan birini mini buzdolabına çevirsem mi diye düşünmüştüm. :) kompresörlü araç buzdolaplarındaki mekanizmayı ayrı parça halinde bulabilsem içine monte etsem, içine bir katman ısı yalıtımı döşesem miss gibi olur demiştim sonra baktım masraflı olacak vazgeçtim. :)

Motosikleti
D400
Ben yan çantalardan birini mini buzdolabına çevirsem mi diye düşünmüştüm. :) kompresörlü araç buzdolaplarındaki mekanizmayı ayrı parça halinde bulabilsem içine monte etsem, içine bir katman ısı yalıtımı döşesem miss gibi olur demiştim sonra baktım masraflı olacak vazgeçtim. :)

arkadaşın cruiser motorun bir çantasını kampla folyo ile kaplayıp bira dolabı yapmışlıgımız var :D güzel oluyor

Motosikleti
QJ SRT800s
Bugün bikaç aksesuar bakarken şöyle parçalar dikkatimi çekti. Farklı ebat ve modellerde var. Uydurulabilecek bir delik varsa soft çanta için kullanılabilir sanki.

Motosikleti
D400
Arka seleyi iptal ediyor ama? Arka sele üzerine bir minder ister yoksa o kayışların üzerine oturulmaz ağlatır...

valla zaten vazgeçtim bu sevdadan :D 700 liraysa topcase üstü cadır demiri aldım.
zaten alttan da ayaklık destek demiri var topcase'in. yükleyeceğim artık birşey olmaz sanırım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar