Yamuda Made In Korea

my.php
[/URL][/IMG]:pr: Arkadaşlar KOREA'liler bu motor işinde bayağı iyiler bakarmısınız dış görünümü nasıl taklıt etmişler:queen:
my.php
[/URL][/IMG]sc01016uj9.th.jpg[/IMG][/URL]

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ya ne oluyo siteye anlamadım.ne smileyler görünüyo nede resimler adam akıllı çıkıyo.sorun ne acaba.bendemi var diyodum ama demek sadece bende değilmiş

McA

Gözlerim kamaştı sanırım goremiyorum.. =)

Hocam resimleri unutmuşuz!!

1 tane yamuda gördüm ben yukarıda eee gerisii...ama harbi copy paste gibi mübarek...

motorun dışı değil içi önemli bence. yıllarca dayanması sorunsuz olması gibi. çinli motorları da herkes dış görünümü için aldı. fakat 1950 model bmw ler 5-10 sene sonra bile yanınızdan geçerken siz çoktan motoru değiştirmiş olacaksınız.

mercedesin 84 model arabası vardı biz de. inanın 2000 model arabalara binerlen mercedesi özlüyorum. marka bu olsa gerek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha Fazla Bilgi Icin

YAMUDA

Bu motorların grenajdan fazla birşeye sahip olduğunu sanmıyorum, baksanıza arka amortisörler çin mallarından bile daha kötü, bir çok çin motorunda bile arka amortisör monoshock iken bunlar cruiser bozması racing gibi... :(

red

yeni marka ve malların ülkemize girmesini , piyasanın hareketlenmesin, rekabetin artıp fiyatların cazip hale gelmesini isteriz ama bu yamudanın resimlerinde bile iş yok:cyclopsan

giderken altımızda patlamasın bu motor:silent:

iyiki arama yapmışım,bende nette dolanırken görmüştüm yamuda'yı:mrgreen: paylaşmak için topic açacaktım,açılmışı varmış:cherry:

Bunu Alır Turk Boyar Ustune Yamaha Yazar Babasına Satar :) Kayserılıler Hucum :) :)

bayaaaaaa eski bir konuymuş ama görmemiştim güsel görünuyolar

iki motosikleti inceliyorumda... hiç bir farkı yok neredeyse...kullanılan renkler, marka sembolleri hatta yamaha ve yamuda yazılarının karakterleri bile aynı...:silent::silent::silent:
(yalnız jantı farklı olmuş... jantı sarı yapan mühendisinde heralde işten atmışlardır... :p)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yav bunlar ne böle 2 günde dağılır yaw bunlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar