yamahabws100'ü sicce nasıl sport hala getiririz?

benim 2003 model orjinal bws100 üm war.heryeri tamamen orjinal hiçbiyerinde herhangibi bir şey yok 2003model olmasına rağmen çk bakımlı we temiz sizce arkadaşlar bu aleti nasıl düse:wiinkk: nler aksesuar yaparız yardımlarını bekliyorum

Benim düşüncem motora çamur vurursan dağa çıkmış motocross havası olur

Bence yeterince sport bir scooter BWS100 .
Çeyrek gazla adamın altından kaçıyo !
Bence yakıt tüketimini düşürmeye yönelik bişeyler yapmalısın .
Ben 2 sene önce BWS100 kiralamıştım ,
100km'de 5lt yakıyordu 60km/s hızı geçmediğim halde !

bana kalırsa benım arkım ole yaptı yanı arka kuyrugu kes we altını motor rengıne falan boyat jantların sadece gobegını mavı yapabılırsın bunları yaparsan ozelıkle kuyruk kesınce acayıp degısıyo motor cıdyyım

böyle bir egzoz takabilirsin,arka çamurluğu çıkarabilirsin,cantları beyaza boyayıp lastiklerin yazılarını boyayabilirsin

babyboy ya bu egsozu nerden bulabılırz bıde fıyatı ne cıwarda acaba yardımcı olabılırmısın bı lınk falan wersen en azından

ön granajı pembe yap çantları beyaz yandaki korkuluk demirlerini beyaz 2 3 tane japan yazısı yapıştır tamam

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

zevk meselesi bu ama ben olsam jantları grenaj rengine boyatırdım.farların siyah olan plastik kısmınıda gövde rengine boyatırım.sonra uzaktan bir bakarım olmuşmu diye.ama en iyisi photoshop kullanıp ne olup ne olmayacağına önceden bakmak.biraz da olsa fikir verir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar