Arkadaşlar önceden yaşadığım bir sorun vardı bunu söz etmedim lakin ikinci yaşadığımdan sonra size de bahsetmek ve sizin bu tarz şeylerle uğraşmamanızı öngörmek istedim.
Yamaha Tuna'dan geçtiğimiz temmuz ayı aldığım motorum için arayıp bir parça fiyatı aldım 110 tl olduğu söylendi, diğer gün aradığımda ise 140 tl olduğu söylendi, ardından oraya gittiğimde tekrar sordum 140 dediler. Ama bana 110 denmişti dedim ve liste fiyatına bir göz atın dedim evet 110 muş dediler. Ardından aldığım ürünle beraber aynı gün servise getirmiştim 180 tl servis ücretiyle beraber toplamda ödemem gereken tutar 290 iken, düz hesap yaparak ne kadar diye sorduğumda 300 dediler. Bana servis ücreti 180 olarak söylendi dedim, 10 tl vida takma parası yada benzeri bir şey söyledi. 290 alalım dediler. Tabii ki lafımı söyledim orada, orada çalışan çıkışarak, şikayet etmekle tehdit etmeme rağmen, git istediğin yere şikayet et 10 lira için burda konuşuyosun benzeri laf söyledi ve faturayı verene kadar işi uzattı yayvan hareket etti. Aylar sonra motorumu sattım, sigorta iptalimi gerçekleştirdim ve kalan ödememi almak için aradım sigorta birimlerini, 3 haftadır ne dönüyorlar nede sağlıklı bir şey söylüyorlar. Az önce son kez telefonda aradım ve ödememi yapmalarını, gerçekleşmediğinde oraya geleceğimi söyledim bu kez yapacaklarını söylediler. Uzun lafın kısası dostlar bazılarına çok çok iyi gelen yerler ben gibilerine böyle şeyler yaşatıyor. Ben bir yere şikayet etmedim etmeyede luzum yok aile şirketi gibi bişey kimi kime şikayet etçen. Bir daha önünden geçmem olur biter.
Sigorta olayı yaşanmasaydı, size bahsetmezdim bu yaşananları.