Hava o kadar sıcak değil motora normal şehir içinde biniyorum gittiğimiz yerde bakıyorum küçük gösterge yerinden hafif köpürmüş bi de iyice kemikleşti vitesler falan bu hafta 7100 koyup deniyeceğim bakalım ne olacakKaskımın çene kısmı köşegen olduğu için direk bantlayamıyorum araya tampon yapmam lazım öyle olunca da ne kadar sağlam olur, düşer mi soruları geliyor aklıma ama haklısınız kendi gözümüze en yakın açı çene olacaktır :cat:
Yeni yapışkan bant alıp önce depo üstünde deniyeceğim, yetersiz gelirse kaskı deniyeceğim zaten SS leri buraya koyarım
Yağ köpüklenmesini hangi şartlarda gözlemledin?
Hava o kadar sıcak değil motora normal şehir içinde biniyorum gittiğimiz yerde bakıyorum küçük gösterge yerinden hafif köpürmüş bi de iyice kemikleşti vitesler falan bu hafta 7100 koyup deniyeceğim bakalım ne olacak
Hava o kadar sıcak değil motora normal şehir içinde biniyorum gittiğimiz yerde bakıyorum küçük gösterge yerinden hafif köpürmüş bi de iyice kemikleşti vitesler falan bu hafta 7100 koyup deniyeceğim bakalım ne olacak
BİRaz uzgunum motor satildi![]()
İnsan kotu oluyomus ya
Hayırlı olsun irau, daha başka ve guzel bir motor için sattın. R25'imi ilerde satarken bende çok üzülücem o yüzden hiç boş birakmadan ayni anda almak istediğim makinayi ertesi gun elimde olacak şekilde bir süreç yapıcam.
Arkadaşlar yeni model R25 mavi için düşünceleriniz neler 18.100 olmuş sizce bu fiyata değer mi yoksa başka bi motor tercih edilebilinir mi?
BİRaz uzgunum motor satildi![]()
İnsan kotu oluyomus ya