Tamamdır hocam değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
rica ederim inşallah sorunsuz halledersin
Tamamdır hocam değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
4700 fln olsa tamam ama daha 4000 bile olmamış![]()
Merhabalar herkese selamlar yamaha ybr den geçiyorum r25 e ybr ile takasa girdim takas olduğu için fiyatı hiç indirmiyor malesef kapora verdim motoru satmaya çalışıyorum ybryi yarın gidip al ybr yi dursun sende diyeceğim satışı vermeden maksat r25 almak sormak istediğim 175 lira dedi koruma takozu hep takıyoruz bunu dedi ne diyosunuz dark shadow gibi bişeydi markası baktım bulamadım varmı önerdiğiniz başka birşry ayrıca kronik sıkkntılar için sorgulatmaya gerek varmı fiyatı düşürmedi neysede insan bi takozu vs hediye vermezmi bu arada 3 bin peşin 5 benim motoru saydı geri kalan 9 taksit vade farksız kaşınmamalımıyım??
sen bilirsin ,bir sor yine ama,1000 km var daha,eğer öyle yaparsan 10 bın bakımına 9000 bınde girmen gerekir mantıken![]()
Hocam tam sentetik 4r dün aradım kadıoğlu 47 ₺ dedi yap değiştirirsem garanti olaylarını falan sordum arkadaşın dediği gibi sadece not düşüyorlar herhangi bi sıkıntı yaşamadık değiştiren başka müşterilerim var dedi şimdilik bineceğim değiştirmeyi biraz erteledim :cherry:sen bilirsin ,bir sor yine ama,1000 km var daha,eğer öyle yaparsan 10 bın bakımına 9000 bınde girmen gerekir mantıken![]()
Hocam bende konyadayım motor pazarlığını yaptınız mı merak ettim ? Bir de uğramak görüşmek aldığım motora bakmak isterseniz ya da sorularınız falan varsa Novada Outletteyim McDonald'sta kuryelik yapıyorumSöylediğiniz gibi motoru konya yamaha servisine gösterip hayırlısıyla pazarlığa oturacağım. 13750 gibi bir rakama düşürmeyi deneyeceğim.
Periyodik bakımlar 1000 10000 20000 devamını yazmıyorum. Bu kitapçıkta Yamaha'nın belirttiği yapılması gereken bakımlar. Yağ değişimi 5000 km de bir yapılıyor,örneğin 1000 bakımından sonra 5000 bakımına götürmeden yağını yağ filtresini hava filtresini kendiniz degistirebilirsiniz garanti prosedurunde sorun olmaması gerek ama 10.000 bakımı servis tarafından yapılmak zorunda. İki durum arasında zorunluluk farkı var. Keyfen 5000 km islemlerini evde yapabiliriz ama 10.000 20.000 bunlarda garanti içinde kalmasıni istiyorsak götürmeye mecburuz. Yağ konusunda not dustuler diyelim ve motorda sorun çıktı o zaman servis bunu bize karşı kullanabilir, yamalube koymadiniz icin vs diye başlayarak. Yapma fırsatını vermiş oluruz diye düşünüyorum.
Erken bakımdan kime zarar gelmiş ki boşverin en iyisi bu illa zamanına kadar beklemeye gerek yok :cherry::cat:normalde yağ filtresi hava filtresi 10.000 de bir oluyor ama ben titiz adamım motorlarıma iyi bakarım her 5.000 de bir hem yağ filtre hem hava filtresini değiştiririm ki
ben 5000 km olmadan 4000 km de değiştiriyorum yahu ne gerek var yamaha 5000 km dayanır demiş ben 4000 km de değişiyorum.
ha bu arada xmax 250 motorumun yağ değişimi yamahanın önerdiği 3000 km ama ben 2000 de bir değişiyorum.
arkadaşlarım boşuna demiyor senin ilgilendiğinin yarısı kadar ilgilenen bi adam bulsak hemen motoru alırız diye
seviyorum napim.
Hocam tam sentetik 4r dün aradım kadıoğlu 47 ₺ dedi yap değiştirirsem garanti olaylarını falan sordum arkadaşın dediği gibi sadece not düşüyorlar herhangi bi sıkıntı yaşamadık değiştiren başka müşterilerim var dedi şimdilik bineceğim değiştirmeyi biraz erteledim :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
Hocam bende konyadayım motor pazarlığını yaptınız mı merak ettim ? Bir de uğramak görüşmek aldığım motora bakmak isterseniz ya da sorularınız falan varsa Novada Outletteyim McDonald'sta kuryelik yapıyorum
Onur hocam tam bugün için elemanı arayacaktım buluşalım servise gidelim diye elemanı aradğımda sattığını söylediHocam tam sentetik 4r dün aradım kadıoğlu 47 ₺ dedi yap değiştirirsem garanti olaylarını falan sordum arkadaşın dediği gibi sadece not düşüyorlar herhangi bi sıkıntı yaşamadık değiştiren başka müşterilerim var dedi şimdilik bineceğim değiştirmeyi biraz erteledim :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
Hocam bende konyadayım motor pazarlığını yaptınız mı merak ettim ? Bir de uğramak görüşmek aldığım motora bakmak isterseniz ya da sorularınız falan varsa Novada Outletteyim McDonald'sta kuryelik yapıyorum
Onur hocam tam bugün için elemanı arayacaktım buluşalım servise gidelim diye elemanı aradğımda sattığını söylediale:
bu arada seninle tanışıp Senin r25'i incelemek isterim yazarsan görüşelim. Bende adana çevre yolunda bir fabrikada yazılım geliştiricisi olarak çalışıyorum.
hayırlısı olsun.
salurbey e yaz onun motorda temiz satmayı düşünmüyo ama ikna edersen süper olur![]()
Salurbey gün içinde konuyu okuyacaktır satmaya niyeti varsa görüşebilirizOnun motoru kırmızı beyaz heralde gönlümden geçen renk Race blue
![]()
benimde gönlümden geçendi race blue ama renk önemli değil temiz sağlam bi r25 olsun rengi fark etmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------
sen şimdi motor arayınca benim haziran ayında r25 i aldığım aklıma geldi
istanbul dan kalktık kocaeli ye gittik motora bakmaya
neyse baktık anlaştık
baktım motorda benzin ışığı yanıyo çaktırmadım,noter de parayı nakit vercektim 50 lira eksik verdim adam diyo para eksik dedim benzin yok benzine say
tabi hem canlı parayı görünce hemde noterde olunca bişey diyemedi![]()