Selamlar, dainese tourque d1 out modeli. Cizmelerle 2000 km yol yaptım, sicak ama beni rahatsiz etmedi. Yurunce ses yapıyor ,yurumek ekstra konforsuz degil. Motor kullanırken bir yerde durursam 2 adım saga sola yurumek icin kullaniyorum , uzun mesafe hic yurumedim. Su geçirmezlik ile iglili kendi sitesinde kontrol ettim , ekstra birsey belirtilmemis. Bende alırken açıkçası sormadim , yağmurda çıkmıyorum aklıma gelmedi su gecirmezlik ozelliginin olup olmadigini sormak. Ben çok memnunum , yazin zor olucak ama ne olursa olsun cizmesiz kullanmam motoru. Kisa bot yazlik vs dusunmedim. Koruma daha etkin olsun diye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
Çizmeler güzelmiş güle güle kullan. Ben vutesi degistirirken zorlanmiyorum. Ayak pegine parmak uclarimla basıyorum biraz ileri uzatinca altına giriyor pedalin. Ilk zamanlarda biraz farklı geldi, sanki pedalin altina gitmicek diye emin olmaya çalışıyordum. Simdi hic sorun yok.