Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Motorumu 2 hafta önce bayiden satın almış bulunmaktayım. İlk söylemek istediğim bu motor hangi renk olursa olsun kesinlikle fotoğrafta göründüğünden çok daha çekici.
Bayiye gelecek olan kırmızı beyaz model için yaklaşık 1 buçuk hafta kadar bekledim.Diğer renkler ve özellikle füme renginin 5-6 aya kadar aksayabileceğini söyleyince kırmızı-beyazda karar kıldım. Aldıktan sonra da iyi ki bu rengi seçmişim dedim. Oldukça keyifli kullanılan ancak kesinlikle dikkat isteyen ve tecrübe edinmiş arkadaşlara tavsiye edebileceğim şakaya gelmeyen bir motor.
Diyeceğim o ki alacak arkadaşların tecrübesi yoksa bir vitesli motorda acemiliğini atsın. Ardından gönül rahatlığıyla uzuuun yollar yapabileceği sağlam bir yol ve şehir motoru olarak tercih edebilir.
Füme rengi için bir ekleme daha yapayım. Trabzon ve Samsun bayilerini aradığımda ikisinden de aynı cevabı aldım hatta neredeyse neden füme rengini getiremiyorsunuz diye kavga edecektim

Ancak bayi değil distribütörün strateji hatasından kaynaklı olduğunu ve stoklarında bulunmadığını, 3-4 ay içinde füme için yeni giriş yapılmayacağını söylediler. Füme bekleyen arkadaşlar biraz uzun bir süre bekleyecek gibi..
Tekeriniz düz bassın arkadaşlar kazasız belasız sürüşler dilerim.