Motor bir sıkıntı yaratmaz da özellikle artçınıza Allah şimdiden sabırlar versin![]()
Artçı için özel yumuşacık sele yaptırdım artık sıkıntı olmaz heralde
Hanımın da rahatini düşünmek lazım yoksa bu motorla tek başıma kalicam
Motor bir sıkıntı yaratmaz da özellikle artçınıza Allah şimdiden sabırlar versin![]()
abicim şimdi mondial rx3 evo alacam korkuyorum kimisi övüyor motorunu kimisi övmüyor o yüzden markaya güvenemiyorum yzf r25 yakışıklı motor alınırda ama uzun yoluda çok severim 500 km kadar gitmek isterim ama tabi dinlenmeli şimdi ktm 390 alıyım diyorum ne gerek var tek silindir ??
Herkese selamlar R25 Kırmızı motorumu dün aldım ve ilk sürüşümü benzinliğe giderken yaptım inanılmaz bir keyif var motorda kim nederse desin bence harika. Şu an keşke eve gitsem de motoruma binsem diye çıldırıyorum. Bu arada İzmir de yaşayan arkadaşlarla tanışmak ve sohbet etmek isterim.
Merhabalar Arkadaşlar.
Motosikletimi trafiğe çıkaralı bugün 5. gün oldu şuan 250 KM'de. Allah kaza bela vermezse böyle devam edeceğiz. )
Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullan dostum.Çok yakışmış.:cat:
Güle Güle Kullan manaburn
Kazasız Belasız İnşallah
Ben bulamıyorum bu renkte hangi şehirden aldınız ya da hangi şehirlerde vardır öğrenebilir miyim?
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Beyler yzf r25 alıcam inşallah24 ay taksitle toplam 19.500 gibi bir rakama denk geliyor motorun fiyatı değermi?
Motorun 0 fiyatinin 15.950 ye çıkması ile r25 hayalleri cuup çöpte o kadar para vermem veremem
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------
Sıfır R25 Rengi fark etmez 15.700 ve aşağısı bulabilirmiyim oyle bi imkan var mi
Beyler yzf r25 alıcam inşallah24 ay taksitle toplam 19.500 gibi bir rakama denk geliyor motorun fiyatı değermi?
Bridgestone s20
Hangi bayilere sordunuz gri için?Hangi renk aldınız hocam? Aslında destek istiyorum yaji 20 milyara taksitle alıcam 2 yıllık birikimim olucak bu motor aylık gederim 600 tlye yakın artık kısıcaz bir şekildebu arada gri bulamadım temmuz gibi gelir diyorlar