Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Regal Raptor Pilder 250
Merhabalar Arkadaşlar.

Motosikletimi trafiğe çıkaralı bugün 5. gün oldu şuan 250 KM'de. Allah kaza bela vermezse böyle devam edeceğiz. Bende bir kaç fotoğraf ekleyeyim istedim :)

4lRvkQ.jpg

J2Ey4B.jpg

OMdpZ5.jpg

Tüm dostlarımızın tekeri düz bassın inşallah :)

abicim şimdi mondial rx3 evo alacam korkuyorum kimisi övüyor motorunu kimisi övmüyor o yüzden markaya güvenemiyorum yzf r25 yakışıklı motor alınırda ama uzun yoluda çok severim 500 km kadar gitmek isterim ama tabi dinlenmeli şimdi ktm 390 alıyım diyorum ne gerek var tek silindir ??

Sırtımda cantayla 450 km yaptım bi günde. Yoruldum. Çantasız dinlenerek gidilir 500km 1 günde.... güzel geniş yollar daha mantikli olur 😊

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------

Baharın geldiğini , güneşin parlamasindan, ağaçların çiçek açmasından bi de R25 lerin yollara çıkmasından anlarsın. Ankara yozgat Bulvarı'nda 2 siyah R25 bi de benimki...çete gibi olduk valla :) o iki siyah R25 sahibi arkadaşlar, buralardamısınız?

Herkese selamlar R25 Kırmızı motorumu dün aldım ve ilk sürüşümü benzinliğe giderken yaptım inanılmaz bir keyif var motorda kim nederse desin bence harika. Şu an keşke eve gitsem de motoruma binsem diye çıldırıyorum. Bu arada İzmir de yaşayan arkadaşlarla tanışmak ve sohbet etmek isterim.

Hayırlı olsun izmotodan mı aldınız. Birde ilk motorunuz mu daha önce tecbrübeniz varmı.

Güle Güle Kullan manaburn
Kazasız Belasız İnşallah
Ben bulamıyorum bu renkte hangi şehirden aldınız ya da hangi şehirlerde vardır öğrenebilir miyim?
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkür ederim, Aydından aldım, gri rengin diğer renklere oranla daha az getirildiğini biliyorum, ben 2 ay bekledim alabilmek için.

Beyler yzf r25 alıcam inşallah :) 24 ay taksitle toplam 19.500 gibi bir rakama denk geliyor motorun fiyatı değermi?

Herkese günaydın arkadaş motoru aldık daha ikinci günü yağmur başladı ne kadar şanslıyım. Bence değer ben peşin aldım 15.600 ve değdi.

Hangi renk aldınız hocam? Aslında destek istiyorum yaji 20 milyara taksitle alıcam 2 yıllık birikimim olucak bu motor aylık gederim 600 tlye yakın artık kısıcaz bir şekilde 😂 bu arada gri bulamadım temmuz gibi gelir diyorlar

Beyler yzf r25 alıcam inşallah :) 24 ay taksitle toplam 19.500 gibi bir rakama denk geliyor motorun fiyatı değermi?

Bence kesinlikle değmez...Taksit muhabbeti yüzünden 3.500 TL fazladan para verceksiniz, resmen havaya para vermiş gibi olcaksınız.
3.500 TL ye motosiklet alanlar var... Benim tavsiyem biriktirebiliyorsanız biriktirin, biriktiremiyorsanız daha küçük cc veya daha uygun fiyatlı bir motosiklet bakın

Hatta yukarda yazan arkadaş 15.600 e almış, siz 20.000 diyorsunuz 4.400 TL fark ediyor eğer öyleyse.... 2 senede 4,400 TL

Son düzenleme:
Motorun 0 fiyatinin 15.950 ye çıkması ile r25 hayalleri cuup çöpte o kadar para vermem veremem :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------

Sıfır R25 Rengi fark etmez 15.700 ve aşağısı bulabilirmiyim oyle bi imkan var mi

Motorun 0 fiyatinin 15.950 ye çıkması ile r25 hayalleri cuup çöpte o kadar para vermem veremem :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------

Sıfır R25 Rengi fark etmez 15.700 ve aşağısı bulabilirmiyim oyle bi imkan var mi

Adana'da dün katıldığım motosiklet fuarına özel 15.590 fiyatı ile satılıyordu. Fuar bugün de devam ediyor. Eğer yakınsan ya da mesafe sorun değil dersen alabilirsin. Gizerler Bayi standıydı

İlk motorum ayaktan vitesli olarak ama çabuk alıştım motorumu Karşıyaka da MOTOROOM'dan aldım çok memnunum.

Merhaba arkadaşlar, motorumu satıyorum, tertemiz bir motosiklet açıklamaları ilanda yazdım. Sormak istediğiniz bişey olursa çekinmeyin. Fiyat çok gelmiş olabilirim çünkü yanında 1 takım mitas, 1 takım dunlop ve orjinal lastiklerini de vereceğim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sifira-yakin-r25-280015828/detay/

Kesinlikle değmez 4000 lira faizi geçtim krediyle motor almak çok büyük bi risk. Motor zaten olabilcek en yüksek fiyata çıktı bi de üstüne boş yere 4000 lira vermek pek mantıklı değil.

Hadi ya.
Ne biliyim hani dedimki bir şekilde olur diye uzun süredir kredi araştırıyorum uygun faizli kredi verenler olurmuki acaba? Yada dediğim gibi temmuza kadar bekleyip sonra alıcam eğer uygun olmazsa zaten hayeller çöpe. Parasızlığın gözü kör olsun 😡

4lZj1p.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama gri rengin neden bu kadar begenildigini anlamış değilim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar