arkadaşlar merhaba lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum malum üstünde ırc lastik geliyor ve bana güven vermedi fiyat ve performans açısından virajlarda yatamayan

biriyim yani sakin kullanıyorum. Sizce
michelin pilot mu?
pirelli rosso 2 mi?
10 yilda ilk defa girdim foruma

herkese merhaba
pilot : yağmurlu havalarda daha iyi yol tutus , lastik omru artılari
rosso2 ( bende var ) : bahar ve yazlık diyorum lastik ustunde cok fazla kanal yok yağmurlu havalarda performans kotu , lastik omru pilota gore daha kisa , kuru havalarda mükemmel ,lastik hamuru daha yumuşak olduğunda biraz tas topluyosun yoldan onun dışında frenlerede halıyle daha iyi cevap veriyor ,
ben yağmurdan hoşlanmam düşünmeden aldim rossolari ama daimi kullanici isen tavsiyem pilottan yana
Ysncgty : arabalarda olduğu gibi uzun yol yapicaksan belirli periyotlarda motoru 10-15 dakika dinlendirmeni tavsiye ederim ayni sekilde zincir yaginda yaninda olsun , motoru cok zorlamamani tavsiye ederim cok yüksek devirli kullanma agarlik fazla olucagindan sıkıntı yaratabilir iki kişi zaten cok hizlanmicaktir motor sirt cantasi vs de olur muhtemelen sizde 200 kiloyu falan bulursunuz , iyi yolculuklar
birde arkadaşlar biraz okudum konulari cogunuzun abisi sayilirim nacizane fikrimi söylemek isterim 10 yil once ilk motosikletimi aldigimda 400 km yol yapmadan agar bi kaza geçirdim toparlamam cok vaktimi aldi , gecnlik hiz istiyosun, havam olsun istiyosun vs sonradan tekrar cesaret edip r25 aldim ilk motosikletim diyorum kendisine o yüzden , ilk motor olurmu diyen kardeşlerim var onlara cevaben yazim istedim belki içlerinden birine on ayak olurum diyerek ,
yasim 34 artik hiz tutkusunun yerini canimi tatli bana bisey olmasin korkusu aldi , haliyle cok basan bi adam değilim ki BMW 5,25 xdrive kullaniyorum zorlanmadan 260 yapan bi arabam var otobanda 180 max yapıyorum oda bildiğim yolda ve bos ise ,
herneyse konuya donuyorum cok soylenicek bisey yok aslinda ilk motor olur eger canin tatli ise , eğitimi almis , korunma ekipmanlarin tam ve hiz sevmiyor isen...
motoru alma nedenim sekli en duzgun olan alet olmasi idi 250 cc katagorisinde başka hic bir nedeni yok .
parcasi pahali , cok yakıyor , servis kotu gibi sikayeti olan arkadaslarada önerim honda cbr250 parcasi ucuz az yakıyor ve servis desteği yamahadan cok daha iyi .
hepinize kazasiz belasiz bol keyifli sürüşler dilerim iyi geceler