Giderken böyle bir ses yok tabi sadece kalkış anında biraz hızlı bırakırsan gerçi motor kullanıyon tabi hızlı bırakıcan tır mı kaldırıyon cins bir ses canımı sıkmıyor değil yani, yağ lambası dediğim gibi bazen hemen sönüyor bazen geç sönüyor kafasına göre takılıyor. Bu duruma dikkat eden farklı arkadaşlar yazarsa içim rahatlıcak biri çıkıp dese yok öyle bir ses servise götüreyim yani makinayı yönlendirme yapın arkadaşlar sessiz kalmayın.
Mt07 e gelince motor kaliteli yapılmış her şeyiyle hissettiriyor sana, debriyaj olsun vites geçişleri olsun kontrolü falan da güzel açık konuşayım r25 ten sonra mobilet gibi geldi bana, boyu kısa yada önü açık ondanmıdır bilmem ama rahat motor.
Gidişine zaten söylenecek bir şey yok 1 2 3 vites sanki biri ittiriyor arkadan harbi master of torque yani. Güç insana güven veriyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------
Yakıtı sürekli gözüme batar arkadas benim diyosan güzel kardesim, cbr250 al,
Ama o motora bindikten sonra yakıt solda sıfır kalır diyosan r25 derimm
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
Gelen tık sesi motor ss tarzı olduğu için o sese normal bakiyorum ki kast ettigin ses sadece yerinde oynatmadan çıkan bi ses normal gecislerde sorun yok yani en azından ben yasamamistim,
Yağ lambası benimde 2 3 defa geç söndü korkmustum ama bi sorun olacağını sanmıyorum, 5saniyeyi geçerse hemen stop et tekrar çalıştır yine 5sn geçerse sonmesi doğru servise.
Mt07 hakkında ki yorumların neler hocam nasip olursa aklımda olan bi motor ama çıplak olduğu için tereddutluyum biraz
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:54 ----------
Artık sigorta konusunda şehirin bi önemi yok, arkadaşa gecen hafta spacy aldık 600 lira tuttu sigortası
Giderken böyle bir ses yok tabi sadece kalkış anında biraz hızlı bırakırsan gerçi motor kullanıyon tabi hızlı bırakıcan tır mı kaldırıyon cins bir ses canımı sıkmıyor değil yani, yağ lambası dediğim gibi bazen hemen sönüyor bazen geç sönüyor kafasına göre takılıyor. Bu duruma dikkat eden farklı arkadaşlar yazarsa içim rahatlıcak biri çıkıp dese yok öyle bir ses servise götüreyim yani makinayı yönlendirme yapın arkadaşlar sessiz kalmayın.
Mt07 e gelince motor kaliteli yapılmış her şeyiyle hissettiriyor sana, debriyaj olsun vites geçişleri olsun kontrolü falan da güzel açık konuşayım r25 ten sonra mobilet gibi geldi bana, boyu kısa yada önü açık ondanmıdır bilmem ama rahat motor.
Gidişine zaten söylenecek bir şey yok 1 2 3 vites sanki biri ittiriyor arkadan harbi master of torque yani. Güç insana güven veriyor.