Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler rodaj ve normal bakım ücreti nedir acaba ?? 5000 km vs
Rosso 2 taktım 13.000KM'dir kullanmıyormuşuz sanki motoru çok fena olduön lastik basıncı ne kadardı bilen var mı bu arada 31 bastırdım sıkıntı olmaz inşallah.
s.a arkadaşlar r25 le yds diablo 11gtx uzun bot kullanan var mı?
arkadaşlar merhaba,
biliyorum spesifik olmayan bir soru fakat yaşayanlar var ise bilgi edinmek isterim.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/158847-r25-sik-sik-fan-aciyor.html
buradaki arkadaş da biraz giriş yapmış konuya.
Motorum sık fan açıyormuş gibi geliyor, 2 silindir için normal midir, 1 silindir küçük bir motordan geldim ve hiç fan açtığına şahit olmadım(duymamış da olabilirim büyük ihtimalle).Bu motosikletim biraz fazla açıyormuş gibi geldi özellikle bu havalarda.
Birde motor ısındıktan sonra belki parçalar yeni ve ısınmakta olduğundandır bir koku geliyor hafiften tarif edemeyeceğim, belki hafif yanık plastik kokusuna benzeyen.Hararet çizgim sürekli 3 de, 4 olduğunu görmedim.Motor yağını kontrol ettim, soğutma suyu bölümü korumalı olduğu için çok fazla birşey göremedim.
Fikir, düşünce ve yorumlarınız önemlidir, çok teşekkürler şimdiden.
Merhaba arkadaşlar ben önümüzdeki ay kredi çekip r25 mat gri almayı planlıyorum. ekipman hariç toplamda kaç tl tutar motor sigorta plaka masrafları falan ?
Benzer bi soru ben sormuştum zamanında. Koku normal.fan da 3 dişte ise normal...çabuk fan acıyor dediğimde soğutma suyuna antrfriz koy diye tavsiye veren olmuştu.
Merhaba arkadaslar debrijaji bazen hızlı salinca tık sesi geliyor. Bazı arabalarda da şahit olmuştum. Yavas kavratinca normal ama bazen tik ses geliyor normalmi acaba. Sizde varmi böyle birsey.
Teşekkürler hocam, bir nebze de olsa işim rahatlamış bulunmaktasabırla 1000 i bekleyeceğiz.Bir sakatlık olmaz inşallah.
sert bırakınca cbr 125 imde de oluyordu, bunda da el alışkanlığı olsa gerek ara ara sert bırakıyorum, hafiften bir ses geliyor evet.