Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

1000 km bakımı için 170 tl fiyat verdiler indirim talep edince yapıyorlar mı ? Yukarıda arkadaş 130 tl yazmış sanırım servisten servise fark ediyor tam bilgisi olan var mıdır ?

Ben 6300 km de bakım yaptırdım yamalube yağ koydular ve yağ filtresi değişti genel bı bakım kontrol yapıldı standart şeyler 180 tl tuttu 100 tl ile 200 tl arasında oynar genel olarak

Valla ne diyim hiç hoş değil sanki baskı balata karşı tarafa vuruyor,o noktayı yumuşak geçersen ses yok ama hızlı geçersen tık (tak) diye bir ses var. Normalse alışacaz artık, cevap için teşekkürler.
Koku olayı bende de vardı garip bir plastik kokusu dedim herhalde içerde bir şeyler yanıyor :D 250 km oldu koku kalmadı.

Rica ederim.Biraz gıcık evet ama sanki biz de biraz sert bırakıyor olabiliriz, dikkat etmek lazım :p

Koku olayı enteresan ya,370 380 lerdeyim hala mevcut.Eski motosikletimde de olurdu ama çok keskin olmazdı, bu biraz daha hissettiriyor kendini.
Bakalım, sabırla bekliciiz :)

iyi geceler,
rodaj turlamalarına devam ediyorum arkadaşlar,
116km ye geldim, ortalamam başlarda 5.1 lerdeydi fakat biraz çevre yolu yapınca 4.3 lere kadar düştüm şuan, kıssadan hisse bilgi vermek istedim.
Resim konusunda da bu gün malesef zamanım olmadı, yarın baydar a ve motomax a birkaç parça eşya bakmaya gideceğim, fotolarını çeker yollarım brütüs' ün :)

saygılar.

Merhaba,gri motorunuz hayırlı olsun çok güzel görünüyor, sorum şu; yan taraftaki r25 yazan stickeri ve altındaki şimşekvari şeyi sökmek boyaya zarar verir mi sizce? Orda hiç birşey olmasaymış çok daha ağır durur gibi

Zamanında mavisini gördüm, çok beğendim ve mavi aldım. Şimdi yeni renkleri de güzel olmuş ama hala mavi aldığıma pişman değilim, mavisinin yeri bence ayrı. (özellikle jantlarında mavi olması ayrı bir hava katıyor.)

Ama yeni alacaklara kırmızı yada grisini öneririm. Az renk çeşitliliği olsun, zaten bir dünya mavi dolu piyasa :)

Merhaba,gri motorunuz hayırlı olsun çok güzel görünüyor, sorum şu; yan taraftaki r25 yazan stickeri ve altındaki şimşekvari şeyi sökmek boyaya zarar verir mi sizce? Orda hiç birşey olmasaymış çok daha ağır durur gibi

selamlar,
dikkat etmedim çok fazla ama önceki motorumdaki gibi ise(yapıştırma üzerine cila) çok belli olur, fakar özellikle kontrol edip tekrar iletmeye çalışırım.
Bu arada, canlıda çok fazla sıkıntı değil onlar, hatta hoş bile duruyor.Resimler fazla detay gösteriyor :)

Güzel olmuş, elinize sağlık.Fakat şahsi fikrim :
Motosiklet sesi yerine müzik sesine karşıyım :p

Zevkler, renkler :) Tüm renkler güzel, kırmızıyı da değerlendirebilirsiniz.

Tabiki bende motor sesını tercih ederim. Motor sesının arkasına hafif muzık daha hoş olur hatta ama rüzgardan motorun sesı hıc duyulmadıgı için koymadım arkaya muzık koydum sadece.
Kaskın içine mic ayarlayabilirsem ozaman ruzgardan koruyup motorun sesini de rahatca duyabılıcem inşallah

Merhaba arkadaşlar

Şimdi 6-7 aydır motor almak için para biriktiriyorum.ilk defa motor tecrübem olucak ve şuan parayı hazırladım gibi bişey.
Şimdi size 0 sıfır r25 alma maliyetini sormak istiyorum.İstanbulda zorunlu trafik sigortası ne kadar? 2016 yılında motor alan arkadaşlar ne gibi işlemlere para verdiler?sıfır aldığım için plakadır ruhsattır işlemlerdir ne kadardır?
Çok şey sorduğumu biliyorum ama bide b sınıfı ehliyetten a2 ye geçiş için ne kadar para lazım ? :):):)

Kardeş motor un fiyat belli 15750
Sigorta ise, ben 29 yaşındayım ilk motorum 1000 lira cikti en ucuz sigorta ( Anadolu )
Ruhsat plaka kendin yaparsan 240 falan.

Kask mont takoz falan fıstık bu ekstralar icin ortalama 2000 tl filan gider.

arkadaşlar R25 imin mavi ön camını satıyorum farklılık olsn renk degişikligine gidicem 120 tl ye satılıyor 90 a vericem bilginiz olsn.
21aY6L.jpg
[/url][/IMG]
Xk6Dlj.jpg
[/url][/IMG]

Kötüleşen Hava Koşullarına Rağmen Katılan Katılamayan Herkese Teşekkürler...Keyifli Hoş ohbet Bir Geceydi...

2 defa paylasmsm bunu kaldıramadıgım için yazıyı degiştireyim dedim :)

Son düzenleme:
Kötüleşen Hava Koşullarına Rağmen Katılıp Katılamayan Herkese Teşekkürler...:cat:

Bence Sitede sıkıntı Var Aynı Şey benimde başıma geldi.Bu Arda Yan Çantalarımı Aldım Takınca Resmini Atıcam...:cat:

Ahmetbahadır isimli arkadaşın mesaj tarihinden ötürü konuya mesaj atarken bug a giriyor, dikkat edin :)
Forumda bi sıkıntı var, yazıyordu topac ların birisinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar