200-300arası bi rakam söylendi diye hatırlıyorum zaten ilk taktıgında anlıcaksın lastiğin önemini
yarın rosso 2 taktırıcam motora lastiklerin rodajı kaç km acaba bilen varsa söylerse sevinirim.
Sıraya isim yazıyorlar. Her 10 günde bir yeni motorlar geliyormuş. Ama bu ara talep o kadar fazla ki geçen hafta satışta olan 2 r25 ve yaklaşık 6 mt25 in hepsi de satılmış.
Mat gri alan arkadaslar bol bol foto paylasirlarsa kendi adima cok sevinecegim, rica etsem ayrintilinozellikle gun isiginda cekip koyarsaniz cok makbule gecer, tesekkurler (yazi iceriginde turkce karakter yok, telden yaziyorum kusura bakmayin) :cherry:
Karşim hayırlı olsun, kavuştun yavrunakazasız belasız kullan inşallah, tekerine taş değmesin.
işlemler ayrı bir dert, Allah kolaylık versin,
600 liraya yaptırdım ama ufak bir aksilikten dolayı %20 hasarsızlıktan faydalanamadım, yani 500 liraya falan gelecekti.axa sigorta.
gerçi memleketimin tüm topraklarında farklı fiyat politikası var, antalya da belki daha ucuz da olabilir![]()
Yarın iş güç arasında bu işlerle uğraşacağım.500-600 fazla rakamlar yahu aracımın sigortası daha az tuttu bu nedir böyleİnşallah salı gününe trafiğe çıkarmış olurum.
Sen maşallah yollara çıkmışsın tekerine taş değmesin darısı benim başıma![]()
!Lk£®
Hocam tekrar hayırlı olsun, mat gri güzel olmuş hele o depo üzerindeki ve yandaki parlak siyah bölgeler ayrı bir hava katmış.