merhabalar arkadaşlar forumdaki hemen hemen butun sayfalari okudum gercekten cok yardimci oldunuz uye degildim daha önceden sadece benim yasadiklarim baskalarina belki yardimci olur diye yazıyorum.
ilk defa motor sürmeye basladim ve biraz cesaret biraz delilikle r25 alali 1 ay oldu suan 1150km civarinda.özellikle başında da benim de merak ettigim gibi fiyatlar konusunda konusmak istiyorum.izmirde oturuyorum siyah modelini bergamada vardi ve oradan normal fiyatina 15250e aldim. motolastik izmirden 800tl rosso2 lastik taktirdim 500.kmsinde gerçekten benim gibi acemi olunca her lastik kayisinda aklim orda kaliyodu ve degistirdim.1000 bakimini izmotoda yaptirdim guya 4zamanli yag koydular gormedigim icin bilmiyorum 200lira para verdim motoru yukari goturduler 1.5saat sonra hadi canim dediler bisi soruyosun tamam tamam diyip geçiyolar ehliyetim olmadigi icin mecbur izmir icine gitmek zorunda kaldim kesinlikle tavsiye Etmiyorum.yakit olarak 40tlye 250 300km arasi gidiyor suan icin 7000bin devri hic gecmedim sayılır ani olaylar dışında. yaşım 26 ilk aracım sigorta parasi 850tl odedim

plaka ruhsat 200 de oraya gitti. ehliyet firmalarida uçmuş bilginiz olsun 950 kurs ucreti verdim 250+70 tl daha gidicek siz hesaplayin. uzerime aldigim takim taklavatin fiyatlarinida yazip yuh dedirttirmeyim

çok fazla bir bilgim yok motorlarla ilgili eğitimler alıyorum araştıriyorum bol bol okuyup video izliyorum genede elimden ne gelirse izmirde sıkıntıniz olursa yardımcı olmaya çalışırım.
son olarak tekrardan burda yazan nokta virgül koyan herkese çok çok teşekkür ederim.