mugla-aydın-izmir civarında uygun fiyatta ve kazasız satılık r25 var mıdır ?
hocam ben arada bakıyorum ilanlara bodrum'da yamaha bayisinde satılık siyah r25 var tanımam etmemde muğla diyince siz, aklıma geldi
Link alabilirmiyim hangsini aldınız?
Gelince izleniminizi de paylaşırsanız sevinirim. Hatta fotoları ile birlikte![]()
Satayım ben. Motor denizlide kaza bela yok. Uygun fiyat derken beklenti nedir?
Hayırlı olsun dostum.
Neden siyah tercih ettin motorunda siyah. Kırmızı daha hoş durmazmıydı acaba?
görmüstüm bende sahibinden de bodrumda oturuyorum zaten bende yine sormak istedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
valla abicim rengi nedir? kaç kmdedir? 14000den fazla olmasa iyi olur
R25 Endonezya üretimi değil mi yaw???...Ne Japonya sı!!!....Arkadaslar dedigimi yanlis anlamayinda forumu 2.el motosiklet pazarina cevirmesekmi yaSahibindende her sey acik zaten satan satsin birakinda motorla ilgili konuşalım
Birde sözüm forumdan disari zamdan sonra 2 haftadir 2.el arastirmaya basladim gördüğüm sey su sanki r25 sahipleri motoru taaa Japonyadan kendileri getirdiler. Arkadas bune ya adamlar yamaha dan fazla istiyolar motor yoksa yok
Yok diye artik 2.el alacaklari 1000- 2000 fazla kitlemenin anlami yok hepimiz Müslüman kardeşiz sonucta
![]()
Mrt 20 alinma hemensenin fiyatina bisey diyen yok dikkatini cekerim sözüm forumdan disari dedim
![]()
Dyavol77 abi caktirmabos anima denk gelmis yamaha japon olunca
![]()
Arkadaşlar bune yaa r25 resmen içiyor benzini bu kadar çok yaktıktan sonra 600-700 cc çift silindir yada 4 silindir düşünyorum