Arkadaslar ön frene bastiginizda amortisör esnemeye basladiktan sonra, frenden mi amortisörden mi bilmiyorum bi uğultu hirilti gibi bisi geliyor gibi sanki böyle bisi hisseden var mi
Arkadaslar ön frene bastiginizda amortisör esnemeye basladiktan sonra, frenden mi amortisörden mi bilmiyorum bi uğultu hirilti gibi bisi geliyor gibi sanki böyle bisi hisseden var mi
aramayın direk gidin
Öyle yapıcam zaten anlaşıldı zira bugünde aradım yine açan olmadı. Siz yağı dışardan mı satın aldınız yoksa serviste var mıydı?
Ankara’da yaşadığımdan hararet konusunda size net bir şey söyleyemem, sonuç olarak Antalya kadar sıcak bir şehir değil ancak motorun yüksek devirli bir motor olmasından ve şu an rodaj aşamasında olduğunuz için hep düşük devirlerde kullanmanızdan ötürü normalden fazla fan açması normal diye düşünüyorum. Hiç öle bacaklarım yanacak kadar sıcaklık hissetmedim bugüne kadar ancak bunda motosiklet pantolonun da etkisi olabilir bilmiyorum belki şortla sürüyorsanız daha net hissediliyordur. Rodaj konusuna bu kadar takılmayın bence. El kitabında da yazığı gibi 7 bin devri geçmemek değil, uzun süreli yüksek devirlerde kullanmaktan sakınmak daha anlamlı.
Okuyun arkadaşlar bikaç gündür netten motul c1 zincir temizleyici arıyorum brn motorun sayfasında buldum siparişi verdim kargo geldi fakat başka ürün göndermişler WÜRTH genel bakım spreyi gelmiş brn motoru aradım elimizde motul c1 kalmadığından ona eş WÜRTH olduğundan dolayı gönderdiklerini söylediler hatta motulun adı var Würth daha iyi falan dediler iyi peki dedim.sonra würthü biraz araştırdım kalitesi konusunda bilgi alamadım ama fiyatı bazı yerde 16tl bazı yerde10tl ye bile var ama brn motorda 30küsür lira.brn motoru tekrar aradım böyle böyle dedim sizde nie pahalı dedim onların ucuz satmalarının sebebi ellerinde kalan stoğu bitirmek olduğunu söyledi onada eyvallah dedim söylediklerine içimde süphede olsa inandım ama kafamda???bu konuda yorum yaparsanız sevinirim Würth markası nasıldır?eğer dedikleri doğru deilse çekicekleri var
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
Bu arada bunlar olurken motoru 1000 bakımına soktum bayide konu açıldı ve şöyle dediler banada mantıklı geldi sizinle paylaşmak istedim.zincir temizleme spreyi kullanma çünkü o zincir yağından daha ince olduğundan zinciri komple temizler iç kısmınıda(yani oringleri falan) tamam amaç zaten temizlik die düşünebiliriz,sonra yağlama yaptığımızda yağ daha kalın olduğundan oringli olan kısma geçmiceğini söylediler ve zincirin ömrünün bu nedenle kısalacağını bilginize.herkeze iyi geceler ALLAH kaza bela göstermesin motorunuz hep bacaklarınızın arasında kalsıneyvallah
Arkadaşlar bu arada ülkemizin kısa zamanda bir devaluasyona girdiğini dolar euro nun uçtuğunu hepimiz görüyoruz. Bu durum her bir tüketim ürününe zam olarak yansıyacaktır düşüncesindeyim. Şimdi asıl sorum bizim motorun fiyatı 14750 listede. Ancak motor yok. Tekrardan Türkiye ye sevkiyat olduğunda sizce bu döviz kurlarıyla yeni fiyatlar ne olur?
dün nemli mi yollar anlayamadım lastikleri değiştiremedim road winner var hala uzun bi sürede değiştirmek hayal gibi, ama dün motor yolda çok fena kaydı ya birkaç kere buz pateni yaptım resmen o kadar km'dir sürüyorum motoru kayma yoktu ama dün gece yol nemlendi mi ne olduysa vallahi çok fena kaydım ya tırsmaya başladım ben de lastiklerden.
400 500'e kadar adam gibi lastik bulamaz mıyız acaba.
Servis yakıttan olduğunu söyledi. Bnimde erimişti ngk iridyum buji taktırdım.Bu bujinin erimesi olayının yaşanma sebebi nedir arkadaşlar orjinalde gelen bujiler kalitesiz bişeymi değiştirmek mi gerek sıkıntıya girmeden acaba taktırmak istesek ne marka önerirsiniz
Dostum bilgi için sağol brn motordan bişiy almam artık.bayinin söylediklerinden sonra spreyle temizlemekten vazgeçtim sıcak suyla temizlicem böyle önerdilerDostum würt ile ilgili pek bilgim yok marka olarak biliyorum sadece bende motul c1 temizleyici ve c4 yaglayıcı kullanıyorum. ve sunu söylemek isterim cogu kişide biliyordur zaten BRN motor normal fiyatının 2 katına satıyor herseyi yani genel olarak satısını yaptıgı malzemelerden en az %50 cogundanda %100 kar amacı güderek satış yapıyor istediginiz bir şeyi BRN motorun sitesinden bakarak bulabilirsinz ama alısverişi baska yerlerden yapmanızı tavsiye ederim. Ben R25 e BMC hava filtresi alıcaktım BRN motorda gördüm 330 tl izmir burak 21 den aldım 200 tl felan dı orası güzel indirim yapıyor 160 a aldım filtreyi . motul yag mesela brn motorda Motul 300v 1 ltresi 70 tl brk21 de 50 tl ye bırakıyor 4 lt si 270 - brk21 de 200 liraya aldık biz . bilginiz olsun.
Dostum bilgi için sağol brn motordan bişiy almam artık.bayinin söylediklerinden sonra spreyle temizlemekten vazgeçtim sıcak suyla temizlicem böyle önerdiler