Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar katlanır plakalık kullanan varmı. Bir arkadaş almış takmış motoru 17.000 TL ye satıyor :) :)
İnternette araştırdım çeşit çok ama bizimkine uyarmı bilemiyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...aha-yzf-r25-sevilen-mavi-renk-210273301/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------

Yerde toz vardı bide lastikler ısınmamıştı, ön fren sıkınca ön teker kaydı evet motorda birşey yok zaten koruma takozu saolsun

Geçmiş olsun. Sizde bişey yoktur umarım:(

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------

http://tr.aliexpress.com/item/uglybros-rear-motorcycle-tail-bag-luggage-bag-backseat-send-waterproof-cover-Free-shipping/32295235133.html
Arkadaşlar bu ürünün orjinali ktm de 500 TL nin üstünde. orjinalinde içine kask bile konabilecek kadar büyüyor.
sizde bakabilirmisiniz.

Motoruna çanta alan şimdiye kadar sadece 1 kişi sanırım yada çin malı düşünen yok :):)

Vallaha benimde hoşuma gitti sarıda gösteriyor kendini yamaha yzf r25 almak istiyordum başlangıç için uygun olmayaağını söylediler hem tecrübe hemde maddi çünkü lastik kask felan var yzf 125 istedim oda pahalı üniversite öğrencisiyiz alın teriyle almak istiyorum ama hoşuma gitti benim

Pulsar gibi bir fiyat politikasına sahipse alınabilir. YZF125e o paraları vermek bence çok gereksiz belki uygun fiyatlı bulunursa ikinci el alabilirsiniz.

R25'den ne ses var ne seda... Haziran 15 e kadar beklemeye devam. Tatil planlarımız sarkmaz inşallah :salut:

R25'den ne ses var ne seda... Haziran 15 e kadar beklemeye devam. Tatil planlarımız sarkmaz inşallah :salut:

Canakkaleli Hemşehrim eğer kapora vermedi isen Bursadan motor temininde yardimci olurum. Mutlaka Çanakkale'den alacağım diyor isen yamaha genel merkezi ara. En doğru bilgiyi oradan alırsın. Bayiler ne yazikki bazen gerçekleri değil işlerine gelen şeyleri söylüyorlar bizlere.

Canakkaleli Hemşehrim eğer kapora vermedi isen Bursadan motor temininde yardimci olurum. Mutlaka Çanakkale'den alacağım diyor isen yamaha genel merkezi ara. En doğru bilgiyi oradan alırsın. Bayiler ne yazikki bazen gerçekleri değil işlerine gelen şeyleri söylüyorlar bizlere.

Teşekkürler Mesaj attım size. :)

yokmu bi haber bizim motorlardan hala.Vallahi kafayı yicem artık bi ara araba bakmaya başladım yanlışlıkla sonra ninjaya döndüm.Sezon bitcek biz daha motor rodaj yapcaz

yokmu bi haber bizim motorlardan hala.Vallahi kafayı yicem artık bi ara araba bakmaya başladım yanlışlıkla sonra ninjaya döndüm.Sezon bitcek biz daha motor rodaj yapcaz

Heheheh aynen. Sezon bitecek.Bende bekliyorum yakın olan yerlerde kalan varsa onlara ulaşmayı deniyorum.

Abi distribütörü aradım perşembe günü netleşir diyorlar bu nasıl iş of offff

Arkadaşlar bende irc zede oldum. Virajda motoru kaydırdım, Motor biraz kaydı bende 1-2 takla attım. Allah tan kaskım, montum ve eldivenin vardı. Ama dizliğim yoktu. Dizine 6 dikiş atıldı. Ekipmanların ne kadar önemli olduğunu görmüş oldum.

Arkadaşlar bende irc zede oldum. Virajda motoru kaydırdım, Motor biraz kaydı bende 1-2 takla attım. Allah tan kaskım, montum ve eldivenin vardı. Ama dizliğim yoktu. Dizine 6 dikiş atıldı. Ekipmanların ne kadar önemli olduğunu görmüş oldum.

Geçmiş olsun motordada maddi hasar var tabi.Motoru alıken lastik parasınıda bir kenara koyun yazık olmuş.

Geçmiş olsun. Lastikler hakikaten çok berbat bende geldiği gibi rossoları takıcam.

Irc lastikler yüzünden ikinci el r25 alacakları bol kazalı motorlar bekliyor.

Büyük geçmiş olsun.Ön frene basmış olabilir misiniz acaba? benimde başıma gelmişti. çok şükür hızım düşüktü ufak tefek motor çiziğiyle atlattım.

çok geçmiş olsun üzülmeyin daha kötüsüde olabilirdi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar