Yerde toz vardı bide lastikler ısınmamıştı, ön fren sıkınca ön teker kaydı evet motorda birşey yok zaten koruma takozu saolsun
http://tr.aliexpress.com/item/uglybros-rear-motorcycle-tail-bag-luggage-bag-backseat-send-waterproof-cover-Free-shipping/32295235133.html
Arkadaşlar bu ürünün orjinali ktm de 500 TL nin üstünde. orjinalinde içine kask bile konabilecek kadar büyüyor.
sizde bakabilirmisiniz.
Vallaha benimde hoşuma gitti sarıda gösteriyor kendini yamaha yzf r25 almak istiyordum başlangıç için uygun olmayaağını söylediler hem tecrübe hemde maddi çünkü lastik kask felan var yzf 125 istedim oda pahalı üniversite öğrencisiyiz alın teriyle almak istiyorum ama hoşuma gitti benim
R25'den ne ses var ne seda... Haziran 15 e kadar beklemeye devam. Tatil planlarımız sarkmaz inşallah :salut:
Canakkaleli Hemşehrim eğer kapora vermedi isen Bursadan motor temininde yardimci olurum. Mutlaka Çanakkale'den alacağım diyor isen yamaha genel merkezi ara. En doğru bilgiyi oradan alırsın. Bayiler ne yazikki bazen gerçekleri değil işlerine gelen şeyleri söylüyorlar bizlere.
yokmu bi haber bizim motorlardan hala.Vallahi kafayı yicem artık bi ara araba bakmaya başladım yanlışlıkla sonra ninjaya döndüm.Sezon bitcek biz daha motor rodaj yapcaz
Arkadaşlar Bu R25 lerde neden ABS yokCBR250R da var sanırım.
Arkadaşlar bende irc zede oldum. Virajda motoru kaydırdım, Motor biraz kaydı bende 1-2 takla attım. Allah tan kaskım, montum ve eldivenin vardı. Ama dizliğim yoktu. Dizine 6 dikiş atıldı. Ekipmanların ne kadar önemli olduğunu görmüş oldum.
teşekkür ederim motorun sol karenaji çiziklerle dolu. Birde vites attırıcı yamulduGeçmiş olsun motordada maddi hasar var tabi.Motoru alıken lastik parasınıda bir kenara koyun yazık olmuş.
Arkadaşlar bende irc zede oldum. Virajda motoru kaydırdım, Motor biraz kaydı bende 1-2 takla attım. Allah tan kaskım, montum ve eldivenin vardı. Ama dizliğim yoktu. Dizine 6 dikiş atıldı. Ekipmanların ne kadar önemli olduğunu görmüş oldum.