Teşekkürler hocam. Evet, sürür halde debriyaj olayına alışmaya çalışıyorum ve dediğiniz gibi çok güzel iniş ve çıkış olarak kavisli yollar var burada. Git gel 25 km kadar bir sürüş gerçekleştirdim bugün bu civarda ancak lastiklerim malesef hiç güven vermedi, o nedenle dik pozisyonda, şeridi tamamen kullanarak ve oldukça yavaşlayarak sürmek zorunda kaldım. Motor yukarı eğimde son gazı vermeme rağmen 4 ve 5. viteste 70 km den sonra çok yavaş ivmeleniyor, hatta yanımda stabil giden bir transporter'ı elciğe tamamen yüklendiğim halde zoraki geçtim. Bir an bir sıkıntı mı var acaba diye düşündüm ama devirim de çok düşük değildi, ilginç geldi. Sonra düz yola dönünce motor bir süre bu şekilde devam etti ve dönüş yolunda sanki açıldı. Tabi çok tecrübem olmadığından tüm bunları sadece '' bana öyle geldi '' seviyesinde söyleyebiliyorum. Zaten sonra kendi kendime '' Yukarı eğimde 80 den sonra inleyerek canavar gibi hızlanmaması gayet normal. 250 lik bir motor sonuçta'' dedim
Dönüş yolum aşağı eğimde 120 ye çıktım bir ara 5. viteste sonra yavaşladım. Arka lastiğin yüksek hızlarda düz giderken bile sağlam durmadığını hissediyorum. Garip bir patırtı geliyor sanki. Siz belki fikir verebilirsiniz. Öyle biraz yatayım edeyim zaten şu aşamada hiç düşündüğüm şeyler değil. Hep yavaşlayarak çok az eğimle dönüyorum.
Motor henüz 130 km'de ancak tüm vitesleri şehir içi kullanamadığımdan 5,8km/100 gibi çok yüksek bir oranım var. Bunu düşürmeye çalışıyorum ancak evle iş arası sadece 4-5 km ve sokak aralarından, trafik içinden gidiyorum. Şöyle bir 5. vitese takıp bugünkü tarzdaki yollarda 3-5 bin arası gidemiyorum bir türlü. Bu konuyu halledersem daha iyi bir rodaj seyrine gireceğim inşallah.