merhaba arkadaşlar bende bugün race blue r25 aldım 2.el 7400 km de bridgestone battlax çift hamurlu lastik var üzerinde koruma takozu var motosiklet gayet temiz 14 400 tl ye aldım. geçen sezon ninja 250 sl vardı sattım 600 lük racing motosiklet almaktı hedefim olmadı kredi falan neyse bu sezonuda motosikletsiz geçirmemek için r25 aldık hayırlısıyalnız çift silindir gidio alet hakikaten bugün 500 km kadar bir gezi yaptım çok keyifli ivmelenmesi falan lastikler de müthiş gerçekten öğlen sıcağında asfaltın erimesine rağmen salmadı hiç yolu daha detaylı gezilerden motosikletten fotoğraflar paylaşacağım bugünlük sadece r25 almak isteyen arkadaşlar için yazıyorum kesinlikle 250 cc klasmanında performans ve aerodinamik ve viraj olarak müthiş motosiklet.bu arada yakıt konusundada motosikleti çok ve çok agrasif kullanmama rağmen 4.8 lt yaktı 100 km de.yakıtı bence gayet normal bu performansa göre.
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Ben o kadar gaz açık gitmeme rağmen 4,1 yakıyorum. Yeni aldığınız için birbirnize alışma süreciniz var. Bende 2.el aldım, aldığımda 3.4'tü
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------
Yollara bağlı olarak bazı vidalar gevşemiş olabilir. Ustaya veya servise bakım anında göstermek lazım.
Kendinizde kontrol edebilirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
Arkadaşlar bir sorum olacak; göstergede uzun zamandır yaptığım km bilgisi duruyordu birkaç gün önce anlık yakıt tüketim ekranına aldım ancak motor freninde bile 2,5lt altına inmiyor sanki en düşük değeri 2,5lt gibi. Eskiden 0,0lt gördüğümü iyi hatırlıyorum sorun ne olablir ? ::sos::
Boş viteste durmaya yakın 0 gösterir. Motor freni/kompresör'de değer 2,5lt gösterir. Kitapçığındada yazıyor, sorun değil yani