Yamaha Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bende senin gibiyim ama yzf sürdüm:) kaça bağladın motoru km,model,hasar durumu nedir.

8 bin lira. 7900 kmde motorun bir sorunu yok bakımları tam sol granaj değişmiş sadece bir kere yana yattığı için çizilmiş ondan dolayı. sen anlaştın mı biriyle?

8 bin lira. 7900 kmde motorun bir sorunu yok bakımları tam sol granaj değişmiş sadece bir kere yana yattığı için çizilmiş ondan dolayı. sen anlaştın mı biriyle?

Anlaştık yarın kapora vericem salı gidicem istanbula fiyatı konuşmadık daha

göze batırır cinsten koymuştum o fotoları, o kadar da değil de neyse, 3-5 metreden göze anca kestirilecek çizikler vs. vardı.

senin motoru biliyorum kardeşim harika bi motor almışsin güle güle kullan aramıza hoş geldin.. sahibi de iyi çocuktur pişman etmez seni. o karenajin değişmesi hiç sorun değil. ama dikkat et sen de çizme çok pahalı

senin motoru biliyorum kardeşim harika bi motor almışsin güle güle kullan aramıza hoş geldin.. sahibi de iyi çocuktur pişman etmez seni. o karenajin değişmesi hiç sorun değil. ama dikkat et sen de çizme çok pahalı

teşekkür ederim. ilk motor olunca ayrı bi dikkat ediyorum zaten.

bu sabah serviste çıkarttırdım. dün akşam söyleseydin çıkartıp sana verebilirdim ama çöpe attı usta sanırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

arkadaşlar arka tekerlek fren yaptığımda kayabiliyor, çok asılırsam arka frene kesin kayıyor bazen çok asılmasamda kayıyor. lastikleri değişmem gerek sanırım. önerebileceğiniz lastik var mı?

bu sabah serviste çıkarttırdım. dün akşam söyleseydin çıkartıp sana verebilirdim ama çöpe attı usta sanırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

arkadaşlar arka tekerlek fren yaptığımda kayabiliyor, çok asılırsam arka frene kesin kayıyor bazen çok asılmasamda kayıyor. lastikleri değişmem gerek sanırım. önerebileceğiniz lastik var mı?

lastik ile ilgisi yok dostum normal hızda bile giderken arka frene asilirsan kayarsin.. seni durduran ön fren.. %85 olarak ön fren kullanıyorum ben.. hızım fazla olursa ancak ön frene destek olması için yavaş yavaş ön frene destek olması için kullanıyorum arka freni.. arka fren ile duramazsin bilgin olsun.. hangi lastiği alırsan al kayacaktir (bence)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar