İlk motor kullanışınızmı?
sayılır bi de a2 ehliyet sınavında kullanmıştım.1 kere kurs gösterdi ertesin gün sınava girdim bugunle beraber 3 oldu yani.
Bende gt250r var ama su yamahanin tipine hastayim. Cok sekil be kardeşim
Bende senin gibiyim ama yzf sürdümkaça bağladın motoru km,model,hasar durumu nedir.
8 bin lira. 7900 kmde motorun bir sorunu yok bakımları tam sol granaj değişmiş sadece bir kere yana yattığı için çizilmiş ondan dolayı. sen anlaştın mı biriyle?
Anlaştık yarın kapora vericem salı gidicem istanbula fiyatı konuşmadık daha
Bende 8250e verdim yzfmi, yeni başlıyordu.
Allah kaza bela vermesin, cümlemize.
yzf r125 aldım haftaya elime geçicek kask önerebilirmisiniz.
Evetgeri gelmez artik.
8 bin lira. 7900 kmde motorun bir sorunu yok bakımları tam sol granaj değişmiş sadece bir kere yana yattığı için çizilmiş ondan dolayı. sen anlaştın mı biriyle?
senin motoru biliyorum kardeşim harika bi motor almışsin güle güle kullan aramıza hoş geldin.. sahibi de iyi çocuktur pişman etmez seni. o karenajin değişmesi hiç sorun değil. ama dikkat et sen de çizme çok pahalı
teşekkür ederim. ilk motor olunca ayrı bi dikkat ediyorum zaten.
bu sabah serviste çıkarttırdım. dün akşam söyleseydin çıkartıp sana verebilirdim ama çöpe attı usta sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
arkadaşlar arka tekerlek fren yaptığımda kayabiliyor, çok asılırsam arka frene kesin kayıyor bazen çok asılmasamda kayıyor. lastikleri değişmem gerek sanırım. önerebileceğiniz lastik var mı?