Bi aksilik çıkmazsa 2 en geç 3 haftaya görücez inşallah :queen: :thumleft: :rendeer: :cherry:
Hocam beni biliyosunuz Ninja'ya o kadar produksiyon yaptiysam kimbilir buna neler yaparim : )) Ama en az 1 sezon beklemek lazim ancak borclari bitsin de aksesuara butce kalsin :cat:Bu başlık resim patlaması yaşacayacak o zaman merakla bekliyoruz![]()
Hocam ya o ya da beyaz. arada kaldim ben de. 50.yil versiyonun kafa kismindaki kirmizilar o agresif bakisi yok ediyor gibime geldi. Bi de beyazdaki yan logo ve sari jantlar cok sik duruyor. Buyuk ihtimalle beyaz olacak ama ikisinden de getirtiyorum yan yana gorup son karari vericem hayirlisi :rendeer:50. yıldömü şerefine özel boyalı kırmızı-beyaz ise bide tadından yenmez:queen:
Ustat kismet diyorum. Muhtemelen bu h.sonu satisini yapicam motorun ama belli de olmaz. Size yeni sahibinin bilgilerini veririm takipte kalin. O da baslangic olarak alacak muhtemelen onumuzdeki sezona 600e gecer. O zaman daha uygun bir fiyata alabilirsiniz isterseniz :thumleft:Sevinsem mi üzülsem mi anlayamadım hocam::xcrying: :salut:
Ama sizin adınıza çok sevindim... :cat:
Nedense benim oldugum topic ler hep zor acılıyor yüklediğim fotoğraflar yüzünden![]()
![]()
o aletin herhangibir modifikasyona ihtiyacı yok hocam stock halide büyüler insanıHocam beni biliyosunuz Ninja'ya o kadar produksiyon yaptiysam kimbilir buna neler yaparim : )) Ama en az 1 sezon beklemek lazim ancak borclari bitsin de aksesuara butce kalsin :cat:
o aletin herhangibir modifikasyona ihtiyacı yok hocam stock halide büyüler insanı![]()

Şu ana kadar gördüğüm R1 lerinHepsinde de Rolantide çalıstığında hafiften bir vurma sesi oluyor. Debriyaj sıkınca geçiyor
Anlayacağın Normaldir...
Benim motorumda da var Lakin bu öyle bariz belli olan birşey değil. Motoru dinleyebilen kişiler duyabilir. acıkca duyuluyorsa , sıkıntı olabilir...Bu ses sadece R1 lerde değil, tüm Racing motorlarda genel olarak mevcuttur. O kadar kafana takma bence. bu arada Motorun kacırma yapıyorsa, devrin boşa cıkması gerekiyor ani hızlanmalarda. bir dene anlarsın :bounce:
Hızlanma konusunda, ben tık diye 290 Lı hızları görebiliyorum.
40-45 Derece konusunda yorum yapamayacağım cünkü en az 70 dereceyi ekranda görmeden hareket ettirmiyorum bebeğimi... Belki tam ısınmadığı için tekleme yapıyor olabilir senin R1 ...
bende 3-4 kez böyle bir durumla karşılaştım, tamamına yakını dediğin gibi soğuk motora yüklenince oldu doğan abi. demek anormal bir durum yok, ısınmadan çalıştırmamak gerek.ama sabahları işe giderken 2 ila 3 dakika gözümde gerçekten çok fazlaymış gibi gözüküyor, hiç ısıtmadan sürüyorum, motor 30 dk gitmeden kendine gelemiyor.gerçi benimki 150 cc ama hava ve yağ soğutmalı olduğundan azda olsa ısınması gerek.Debriyaj kacırması demek, ani gaz verdiğin zaman, devrin lastiklere orantıyla bosa yükselmesi demektir. Yani gaz verirsin, motor verdiğin gaz kadar hızlanmaz, yalnız devir saati bostaymıs gibi yükselir. motor bağırır doğal olarak..
Bu işlem şu anki sıcaklıklarda 2 ila 3 dakika arası sürüyor...