yamaha yfz r125 almayı dusunuyorum

yamaha yfz 125 almayı dusunuyorum arkadaslar am< ılk motorum sızce uygun mu bı de fıyat hakkında bılgınız varmı motor lar hakkında pek bılgım yok bılın bırısıyle msn de gorusmek ısterım [email protected] bana yardmcı olursanız cok memnun olurum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu konuda çok konuşuldu..Başlığı bile var.... Arama bölümünden çok kolay bulabilirsin...:cat:

Bu arada hoş geldin...:rendeer:

yamaha yfz 125 almayı dusunuyorum arkadaslar am< ılk motorum sızce uygun mu bı de fıyat hakkında bılgınız varmı motor lar hakkında pek bılgım yok bılın bırısıyle msn de gorusmek ısterım [email protected] bana yardmcı olursanız cok memnun olurum

valla paran varsa al derim...görüntü 10 numara tabi motor baskasinin beenip söylicei bisi diil kendine göre hangisi hoş duruosa onu al sevgili gibi hangisi güselse teklif et hesabi...sevgili olmas diebilir ama motorun böle bi sansi yok:queen::queen::queen:

125 lik alcaksan racing:hondacbr125r,aprilla rs 125derbi gpr125,,caviga mito,,,yuan f5 150 bunlar bildiim bikaçi...tabi paraya bakar azcikta verip ninja 250 r de alabilisin sana kalmiş:bounce:

Ya Honda Dusundum Goruntusu Hıc Hosuma Gıtmedı Ya Dıyer Soledıklerını De Bılmıyourum Ama Arastırcm Saol

Ya Pekı Motor Ne Kadr Yakar Km De ????????

Son düzenleme:
:silent::silent:benimde motorum yok bilmiomm

yardimci olmaya calişabildisem ne mutlu..bu sitede her motor konusunda topick var burda hepsini bulabilisn sadece biras sabir ve arastirma ruhu presnsip bu:mrgreen::bounce:

Tmm Arastırıırımm Pek Oyle Bı Huyun Yoktur Da Neyse Arastıracz Artık Ok

ya bende almayı düşünüyorum ama karar veremedim şimdi bende 100lük scooter var vitesli bi model almayı düşünüyorum ama görüntüde önemli yzfr 125 tam bana göre ama fiyatı düşündürüyor tabi :]???

yzf r125 in 0 fiyatı 9.000ytl civarında sanırım cbr 125e fiyat konusunda fark atmış :)ama kalite de nasıl bir fark var onu bileme..şekil itibariylede cbr dan daha güzel ve kaslı;)

yzf r125 in 0 fiyatı 9.000ytl civarında sanırım cbr 125e fiyat konusunda fark atmış :)ama kalite de nasıl bir fark var onu bilemem..şekil itibariylede cbr dan daha güzel ve kaslı;)

Son düzenleme:
Sadece Dış görünüşle değerlendirmeyin oLayı... Servis ; Kalite ; güven acısından da bakınız ! CBR 125 R :rendeer:

Sadece Dış görünüşle değerlendirmeyin oLayı... Servis ; Kalite ; güven acısından da bakınız ! CBR 125 R :rendeer:

bence servis, kalite, güven açısından yzf125. görüntü açısından da yzf125. performans açısından da yzf125. ss tipi motosiklet kullananların çok önem verdikleri egzoz sesi açısından da yzf125. amaa fiyat açısından cbr125 =)

ne performansı 2 zamanlı olsa neyse...
performans olarak cbrdan ne kadar iyi onu bilemiyorum daha görmedim çünkü.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben bizzat test ettim..performans açısından Cbr'den fark göremedim..:silent:

Alın tabi canım,sen almıcan o almıcak ee ikinci ele nasıl düşecek bu motorlar :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar