yamaha ybr mi yoksa kymco ck 125 mi

kac yasındasın babaçi ben 15.5

insallah 2 yıl sonra motorumu alırken senın gıbı tecrubelı bırıyle almak ısterım

Son düzenleme:
kac yasındasın babaçi ben 15.5

insallah 2 yıl sonra motorumu alırken senın gıbı tecrubelı bırıyle almak ısterım

Yaş otuz beş yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün.
Delikanlı çağımızdaki cevher,
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
Gözünün yaşına bakmadan gider.

ooooo baya ılerlemısın sen ya olsun nekadar yas o kadar tecrube bı sorum daha olcak kac yıldır motosıklet suruyosun ve hep ybrmı kullandın

Şimdi Yamaha'nın hastaları var.. Elbette çoğu kişi YBR diyecektir. Ama inanın, yaptığım araştırmalara göre, Kymco CK125'in YBR 125'ten kalır hiç bir yanı yok. Hatta fazlası var..
Kymco 12 HP güç üretiyor, buna karşılık YBR 10 HP(yeni kasaları).
Kymco 100.000 KM garantili.
Ve son olarak, Kymco, kendini kanıtlamış bir marka. Öyle karşılaştırılamaz falan demesin kimse. Yamaha, Honda ayarında bir motor bence Kymco.
Üstelik fiyatlar uygun.
Kısacası; fiyat-performans-yedek parça-servis bu dörtlüyü bize en uygun koşullarda BENCE şuan da KYMCO sunuyor...

Kymco'yu övmen hoşuma gitti. Ben Kymco CK 125 kullanıcısıyım. Ama bu motoru tanımadığın çok belli oluyo.

Kymco ck 125, Yamaha Ybr 125'ten daha güçlü motora sahip demişsin. Motorun gücü kağıda yazılanla değil yolda ortaya çıkıyor. Bu güne kadar yokuşta yetişebildiğim YBR 125 olmadı.

100.000km garantili demişsin bu da yanlış. 30.000km garantisi var. İstersen garanti belgesinin fotokopisini buraya koyabilirim.

Kymco kendini kanıtlamış bir marka demişsin. Yazdıklarının arasında doğru olan sadece bu. Ama oda scooterler için geçerli. Kymco Scooter pazarında gerçekten kendini kanıtlamış bir marka. Kymco scooter kullananlardan hiç bir şikayet duymadım. Ama burada scooter'den bahsetmiyoruz.

Kymco CK 125 çok kötü bir motor değil. İdare eder. Ama yamaha YBR 125 ile kıyaslayanlar ya motorunu satmaya çalışıyor, ya bilgisiz yada pazarlamacı.

Ben Kymco CK 125 motor kullanıyorum. Satmayı da düşünmüyorum. Ama kendi motorumu övmek için yalan da söylemem. Kymco CK 125 ile Yamaha YBR 125 kıyaslanamaz. Zaten sıfır ve ikinci el fiyatları da o nedenle bayağı farklı. Ama bütçem sınırlı ve çin malı da almam diyenler için Kymco CK 125 uygun bir seçenektir.

Kymco'yu övmen hoşuma gitti. Ben Kymco CK 125 kullanıcısıyım. Ama bu motoru tanımadığın çok belli oluyo.

Kymco ck 125, Yamaha Ybr 125'ten daha güçlü motora sahip demişsin. Motorun gücü kağıda yazılanla değil yolda ortaya çıkıyor. Bu güne kadar yokuşta yetişebildiğim YBR 125 olmadı.

100.000km garantili demişsin bu da yanlış. 30.000km garantisi var. İstersen garanti belgesinin fotokopisini buraya koyabilirim.

Kymco kendini kanıtlamış bir marka demişsin. Yazdıklarının arasında doğru olan sadece bu. Ama oda scooterler için geçerli. Kymco Scooter pazarında gerçekten kendini kanıtlamış bir marka. Kymco scooter kullananlardan hiç bir şikayet duymadım. Ama burada scooter'den bahsetmiyoruz.

Kymco CK 125 çok kötü bir motor değil. İdare eder. Ama yamaha YBR 125 ile kıyaslayanlar ya motorunu satmaya çalışıyor, ya bilgisiz yada pazarlamacı.

Ben Kymco CK 125 motor kullanıyorum. Satmayı da düşünmüyorum. Ama kendi motorumu övmek için yalan da söylemem. Kymco CK 125 ile Yamaha YBR 125 kıyaslanamaz. Zaten sıfır ve ikinci el fiyatları da o nedenle bayağı farklı. Ama bütçem sınırlı ve çin malı da almam diyenler için Kymco CK 125 uygun bir seçenektir.

::biggrinn::biggrinn::biggrinn

tebrik ederim çok samimi yazmışsın

(ybr sahibi olduğumdan değil dürüstlükten ötürü)

kymconun sıfırını alacagıma 2. el temız ybrler dolu onlardan alırım daha ıyı:cat:

tartışmata gerek bile yok tabiki ybr125 sınıfıfın en iyisi sorun yaratmıyo sarsıntısı yok arıza sorunu yok yağını sık değiştir korkma motordan

doğru soylemıssın dogan motor zaten motorun canı cıgerı yağdır yağını eksık etme yeter:cat:

bu konu yıllardır süre gelmiştir böle :) hepsine de aynı şeyi yazıyorum ck125. Taiwan'lılar da en az japonlar kadar kaliteli üretim yapmaya başladılar. ck125'in artısı ybr'den fazla. en basitinden sele. selesi küçük olan naked tarzı motorlarda titreşim daha çok hissedilir. ama 10.000km'lerde olan bi ck125 kullandım geçen hafta ve 45km gezince motora verdiğim not 10 üzerinden 8di.motor 10bin'i geçmesine rağmen haala yeni gibi. acaip seri kalkış, az yakıt sarfiyatı ve ucuzluk :)

sana katılıyorum kardeş bende kmyco derim enaz yamaa kadar sağlam v kalıteli adı yamah kadar duyulmamış hepsi o bende kmyco agility 125 aldım ve yorumları takıp ediyorum bilen kmyco yu gerçekten gözü kapalı alır

arkadasimda kymco vardi,1bucuk senede parcaladi ve emin olun yerine ybr olsa yinede ancak o kadar dayanabilirdi arkadasin surus stiline.
ayrica kuvvet farkini unutmayalim :bounce:

tabiki bir kadına nası kıbar davranıyorsan motorada oyle davranıcaksın:cherry:

bir kanına nası kıbar davranıyosan motosikletede oyle kıbar davrancaksın:cherry:

Son düzenleme:
Birader yazıyoruz da söz dünlemiyorsun kü:) Bırak 2 sini de TVS Apache varken onların lafı bile geçmez..
2500 e çok süper apache alırsın daha ne istiyorsun..YBR ler de aynı fiyata o zmn hiç şüphesiz apache..Hele de istanbuldaysan yedek parça servisten de korkma..Orda çok var diye biliyorum arkadaşlardan..Son söz senin ama benm tek sözüm TVS apache

biliyorum apache de guzel moto ama 150 cc lik ehliyetlere stajyerlik uygulaması gelıyo 2 yıllık bu yuzden alamam

stajyerlik uygulamasını bilyorum ama 150cc lere özel olduğundan emin misin veya sınır var mı nedir..125 likler bu uygulamadan muaf mı nedir yani olay:)

ama yanlış değilsem bu olay daha yürürlüğe girmedi..yani kardeşim için son sorduğum zaman ki bu 2 hafta olmadı, daha girmediğini söyledi ama yakın zamanda gireceğini söyledi yasanın...

ama yas sorunu var ben agustosta 16 ya gırcem bu yuzden yasa coktaan yururluge gırmıs olcak

hee o zmn sadece bu durumda ybr 125 almak mantıklı olur:)
kararın en doğrusudur bu şartlarda..Ha kymco da iyi motordur ama bütçen yetiyorsa ybr al derim..Hadi hayırlı olsun şimdiden

sağol kardesım bende zaten sımdıden kararımı verdım en ıyı baslangıc motoru ybr gıbı gozukuyo hondanın artık 125cc lık vıteslı motor uretmemesı buyuk bı eksıklık cbr 125 var ama oda race tıpı ve fıyatıda bıraz pahalı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar