Şimdi Yamaha'nın hastaları var.. Elbette çoğu kişi YBR diyecektir. Ama inanın, yaptığım araştırmalara göre, Kymco CK125'in YBR 125'ten kalır hiç bir yanı yok. Hatta fazlası var..
Kymco 12 HP güç üretiyor, buna karşılık YBR 10 HP(yeni kasaları).
Kymco 100.000 KM garantili.
Ve son olarak, Kymco, kendini kanıtlamış bir marka. Öyle karşılaştırılamaz falan demesin kimse. Yamaha, Honda ayarında bir motor bence Kymco.
Üstelik fiyatlar uygun.
Kısacası; fiyat-performans-yedek parça-servis bu dörtlüyü bize en uygun koşullarda BENCE şuan da KYMCO sunuyor...
Kymco'yu övmen hoşuma gitti. Ben Kymco CK 125 kullanıcısıyım. Ama bu motoru tanımadığın çok belli oluyo.
Kymco ck 125, Yamaha Ybr 125'ten daha güçlü motora sahip demişsin. Motorun gücü kağıda yazılanla değil yolda ortaya çıkıyor. Bu güne kadar yokuşta yetişebildiğim YBR 125 olmadı.
100.000km garantili demişsin bu da yanlış. 30.000km garantisi var. İstersen garanti belgesinin fotokopisini buraya koyabilirim.
Kymco kendini kanıtlamış bir marka demişsin. Yazdıklarının arasında doğru olan sadece bu. Ama oda scooterler için geçerli. Kymco Scooter pazarında gerçekten kendini kanıtlamış bir marka. Kymco scooter kullananlardan hiç bir şikayet duymadım. Ama burada scooter'den bahsetmiyoruz.
Kymco CK 125 çok kötü bir motor değil. İdare eder. Ama yamaha YBR 125 ile kıyaslayanlar ya motorunu satmaya çalışıyor, ya bilgisiz yada pazarlamacı.
Ben Kymco CK 125 motor kullanıyorum. Satmayı da düşünmüyorum. Ama kendi motorumu övmek için yalan da söylemem. Kymco CK 125 ile Yamaha YBR 125 kıyaslanamaz. Zaten sıfır ve ikinci el fiyatları da o nedenle bayağı farklı. Ama bütçem sınırlı ve çin malı da almam diyenler için Kymco CK 125 uygun bir seçenektir.