YAMAHA YBR ,HONDA TİTAN , SYM WOLF mu karar veremedim yardımcı olun....

3 MOTOSİLET ARASINDA KARARSIZIM SİZCE

1.SYM WOLF 125 : 12,5 HP

2.HONDA CG 125 (TİTAN) :

3.YAMAHA YBR 125 : 10 HP

1. SYM WOLF 125

34756ne9.jpg

symwolfst2mz1pb4.jpg

symwolfstpzgn0.jpg

2.HONDA CG 125 (TİTAN)

BUNLAR YENİ KASALARI

titanqj3.jpg

BUDA ESKİ KASASI

ttanjf7.jpg

3.YAMAHA YBR 125

a7debdfa45f34619a585c96dm8.jpg

yamahaybr1252005051024xit1.jpg

RESİMLER MOTORLAR BENDEN BU 3 ü ARASINDA KALDIM SİZCE HANGİSİ ??

Tabiki ybr :)
Titanda olabilir aslında ama benim tercihim ybr
Sym daha oturmadı diyebiliriz ybr ve titan parçalarını sym den daha kolay bulabılırsın

arkadaşım ybr al dıger modeller tutlmuyor satışta problem yaşamazsın sana en ıyı zevk verecek kalıtelı bır motor alcaksan tabıkıde ybr 125

Bende ybr olarak düşünüyordum taa en başta ama SYM WOLF çok çok ilgimi çeken bir model yapmış ben klasik hastasıyımdır :D ama gönlüm ybr diyor Honda titanın lastikleri felan ybr den kalın Neyse diğer arkadaşlar ne diyor bakalım ama aklımda ybr 125 var :)

Sym kötü bir motor değil,ama piyasaya tam olarak adapte olmuş değil ve turkiyeye yeni gelmişbir model bayi fiyatları 2.300 de var 3.200 ytl isteyende.Honda titan zaten yok en azından türkiyede satışı yok, yurt dışında halen devam ediyor.Ybr alın kafanız rahat olsun.Sağlamdır,parça sıkıntısı yoktur alüminyum jant + ları.

aynı dert bende de var seçimi yapması zor
bende tvs-ybr-titan arasındayım
symnin bu modelini ilk kez görüyorum
klasik tutkunları için süper model ama arkadaşlar da değinmiş bu motor piyasaya ne zaman girdi nedir? ne değildir?
parça sıkıntısı çekebilirsin
parçayı bulursun bu sefer bayi yüksek fiyat çeker elin mahkum almak zorunda kalırsın gibi gibi..
parça sıkıntısı çekmememek ve de motoru az yada çok tanıdığım için benim tercihimde ybrye yakın
ama şu tvs aklımı karıştırıyo:)

HMM Bence TVS yi boşver YBR al ;) ben kararımı vermek üzereyim

Yamahaaaaaaaaaa :)
Honda'nın parçaları pahalı...
Yamaha biraz daha fazla yakıyor diyorlar ama?

Yamahaaaaaaaaaa :)
Honda'nın parçaları pahalı...
Yamaha biraz daha fazla yakıyor diyorlar ama?

Honda nın parça fiyatları konsunda bir bilgim yok ama bir YAMAHA kullanıcısı olarak YAMAHA nın parça fiyatlarının çok pahalı olduğunu biliyorum YAMAHA olsunda varsın çok yaksın :)

Kısa Ve öz Konişim Sana Yamaha Ybr 125

YAMAHA YOLDA KALMAZ HAAAA:mrgreen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
derbi al derbi pek guzel derbi cok guzel derbi hatasiz kazasiz derbi. :)

Biraz daha klasik istiyorsan benim yamaha rx i satıyım sana hem tertemiz :p
Hemde hepsinden performanslı :p

Benzini bitirmessen yolda bırakmayacağından adım gibi eminim zaten :) 6 yıldır yamaha kullanıyorum benzin bitmesi durumunda motorundan 1 kez olsun arıza veren yamaha görmedim helal olsun adamlara yapıyorlar :)

Biraz daha klasik istiyorsan benim yamaha rx i satıyım sana hem tertemiz :p
Hemde hepsinden performanslı :p

Saol ama ben rx lerden vazgeçtim bu aralar 4 zamanlılara sardım birazda onların canını çıkartıyım diyorum :):queen::queen:

derbi al derbi pek guzel derbi cok guzel derbi hatasiz kazasiz derbi. :)

Önerin için teşekkürler ama derbi alırsam muchalen den başkasını almam ben cross cuyum zaten ybr alırsamda 1 en fazla 2 sene kullanır satar cross a dönerim :)

Son düzenleme:
Benim aldığım hemen hemen satıştaki en son titandı..
O sıralar ybr:2,800 lira iken ben titana 3,600 lira verdim...
Karşılığında ne aldım dersen,
Orjinal lastiklerle yağmur kar buz tuz viraj 14,000km yaptım daha çeyrek ömrünü kullandım lastiğimin...(orjin. lastikle rahat viraj ve yol alan ybr duymadım)
O sıralar yan sehba derdi vardı ybr lerin bende standarttı...
Akortlu tip jantlar avantajıma oldu dağ bayır gezerken ve agrasif kullanırken...
Vites aralıklarım: 2.vites=65 3. vites=90 4.vt.=110 5... (122kmden sonra hiç basamadım)
yükte vurdum hendekte atladım tekerde yaptım dayanıklı bir mal olduğundan şüpheniz olmasın derim ben...
Selamlar...

Ben ybr alırsam seninde dediğin gibi tel jant takacağım daha kalın lastikler araziye uyumlu ve ALIMINIUM marka eksoz motoru çok heybetli gösteriyor ve ben motosiklet aldımmı her hafta sonu köy egideceğim tozlu topğraklı çakıl taşlarına uygun birazcık yerden yüksek bişey istiyorum :) o yüzdende ybr 125 diyorum titanda güzel ama şimdi MODA YBR :):)

sitede yeniçeri nikli bir arkadaşımızın ybr ile yaptığı uzun yol macerasını okumanı isterim
ybr kendisini kanıtlamış bir makina yedek parça sıkıntısı yok ben ce de ybr sonra titan

Titan da YBR'de çok iyi motordur.Ancak Titanlarda motor titreşimi YBR'ye göre biraz daha fazla.Bu durum uzun yollarda insanı yorar.Bunun dışında her iki motor da tam bir motorcu dostudur.Tercih sana kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar