http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4164260
arkadaşlar bu motoru almayı düşünüyorum.Siz ne dersiniz?yorumlarınızı bekliyorum
arkadaşlar bir ricam daha olacak.mekanik aksamından pek anlamadıgım için,motora bakmak için bana eşlik edecek bi arkadaşımız varmı?
:cat::cat: haklısın eski motorum ınnova idi duz yolda 125km/h gordugum cok oldu :cat::cat:hocam benimki, 500 km de 25 ytl yakıyor, 16000 de zincir+ön dişli+ arka dişli değişti 40 ytl.). eğimli yolda 130 yapıyor, 100 çok rahat
arkadaşımızın baksettiği motor ybr deil honda innovadır. :cat::cat:hocam benimki, 500 km de 25 ytl yakıyor, 16000 de zincir+ön dişli+ arka dişli değişti 40 ytl.). eğimli yolda 130 yapıyor, 100 çok rahat
arkadaşımızın baksettiği motor ybr deil honda innovadır. :cat::cat:
alonso_51196 bence motorun orjinal halini hiç bozmaa bırak oyle kalsın daha guzell mesala ben koruma demırı canta felan bunları taktırmadım uzerine hıc yazı yazdırmam yanı bırak orjinal kalsın :cat::cat: saygılarımla...
ewet onlar cok gıcık oluyor en iyisi orjinal basılarıda depodaki yamaha armasının ustune yamaha yazdırıyor onlarda gıcık oluyor en iyisi fabrikadan nasıl cıkmışsa oyle kullanacaksın :cat::cat: saygılarımla...benim aldığım arkadaşta nereyi boş gördüyse yamaha etiketi yapıştırmış hepsini söktüm sade daha güzel
bişey deil :queen::queen:eyw mondializzet100 fikrin için saol
benimle motora bakmaya gelecek bi arkadaşımız yokmu?