Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Zincir dişli takımını iyi kalite seçmek lehinize oacaktır... Yalnız benim motor neredeyse 30bin oldu hala zincir dişli değiştirmedim, zincirin genleşmesi de çok az bir düzeyde... Tabi bunda benim çok hırpalamadan kullanmamın da etkisi büyük...

Muttaki 500km 25 ytl cok iyi!

dişli takımı için NFA marka ön arka dişli 23ytl marka iyimi kotumu bilmiyorum satıcıda ne malı yada malzemenin ne olduğunu bilmediğini soyledi...

araştırmaya devam ediyorum bide akü almam gerek, marka tavsiyesi olan varmı?

Bence fiyat alanla satan arasındaki bir konu.Ayrıca motorun temizliğine ve km.sine bağlı.Şahsen ben motorumu o düşük fiyatlara vermem.
protez insan kardeşim göründüğü kadarı ile motor temiz gibi.Tamamen senin içine sinmesi lağzım.Alırsan şimdiden hayırlı olsun...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam benimki, 500 km de 25 ytl yakıyor, 16000 de zincir+ön dişli+ arka dişli değişti 40 ytl. :)). eğimli yolda 130 yapıyor, 100 çok rahat
:cat::cat: haklısın eski motorum ınnova idi duz yolda 125km/h gordugum cok oldu :cat::cat:

herkese meraba ben 3 hafta önce ybr mi aldm şu an motorumdan çok memnunum ama jantları boyatmayı düşünüyorum sizce sorun çıkartırmı yani boyattığıma pişman olurmuyum

hocam benimki, 500 km de 25 ytl yakıyor, 16000 de zincir+ön dişli+ arka dişli değişti 40 ytl. :)). eğimli yolda 130 yapıyor, 100 çok rahat
arkadaşımızın baksettiği motor ybr deil honda innovadır. :cat::cat:
alonso_51196 bence motorun orjinal halini hiç bozmaa bırak oyle kalsın daha guzell mesala ben koruma demırı canta felan bunları taktırmadım uzerine hıc yazı yazdırmam yanı bırak orjinal kalsın :cat::cat: saygılarımla...

arkadaşımızın baksettiği motor ybr deil honda innovadır. :cat::cat:
alonso_51196 bence motorun orjinal halini hiç bozmaa bırak oyle kalsın daha guzell mesala ben koruma demırı canta felan bunları taktırmadım uzerine hıc yazı yazdırmam yanı bırak orjinal kalsın :cat::cat: saygılarımla...

benim aldığım arkadaşta nereyi boş gördüyse yamaha etiketi yapıştırmış hepsini söktüm sade daha güzel

benim aldığım arkadaşta nereyi boş gördüyse yamaha etiketi yapıştırmış hepsini söktüm sade daha güzel
ewet onlar cok gıcık oluyor en iyisi orjinal basılarıda depodaki yamaha armasının ustune yamaha yazdırıyor onlarda gıcık oluyor en iyisi fabrikadan nasıl cıkmışsa oyle kullanacaksın :cat::cat: saygılarımla...

Ybr arka fren balatası;

orjinal :45 Ytl

yan sanayi :7-10 ytl.

ayna,çamurluk vs. yan sanayi takabiliriz ama frenler için orjinalini takmak gerekir.Frenler hayati bir mesele çünkü.Orjinalini aldım.

honda innova ile 1 km 6 ykr. azami 8 ykr. bunu 18000 kilometredir ölçüyoruz. ayrıca ybr nin balatası 45 ytl imiş, bu gerçekten ucube bir hezeyan

benimle motora bakmaya gelecek bi arkadaşımız yokmu?

gelmeyi çok isterim kardeş ama inanki bende anlamam tamirciye götürdüm ben ufak tefek şeyleri görmezden gelmek lazım. yalnız dikkat ettim koruma demiri yok
en ufak bir düşmesi varsa motor bloğuna zarar vermiş olabilir

yalnız bu satıcının bir ilanı daha var as125 t satıyor arkadaşına mı yardımcı oluyor galerici mi anlamadım

Son düzenleme:
Ben YBR orjinal arka balatayı 35 YTL'ye aldım diye hatırlıyorum.
Orjinal ön balataları da 20 YTL'ye.

Muttaki, ucube hezeyan ne demektir? Benim anladığım "garip bir saçmalama" ama senin demek istediğin sanırım daha farklı birşeyler...

BABAÇİ teşekkürler yardımın için.Bende dikkat ettim dediklerine.Bu arada kafam da iice karıştı.Nası yapıcam bilmiyorum.ya ii bişey bulucam yada sukidayla çatlayana kadar devam edicem:D

yamaha ya sözüm yok tabi, benimde hayalimde ybr 125 var, hatta 3 saatliğine almış sonra gerisin geri dönüp geri vermiştim kullanamadım diye.
kızgınlığım 40 ytl arka fren balatasının fiyatı,
ucube= çirkinlik, çok aşırı çirkinlik. koç holding anlayışı bu zaten her sektöründe
hezeyan= saçmalık

osmanlıca bilmeyenlere duyurulur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar