Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benden iyi fotoğrafçı olurmu dersiniz ?:mrgreen:

s5005250ow1.jpg

Güllerinn içinden canımmm sürerek sürerek gel bana gellll:p

Foto süper çıkmış :cat:

O grenajı nereden buldunuz? :) Işığın gücünü azaltmıyormu? Bu arada çok güzel gözüküyor elinize sağlık..

ya beyler... koruma demiri düşünüyorum Siyah.. yanlız bu DAR OLANLARI var,cok dışarı taşmıyor.güzel de duruyor. ondan nerde buluruz ya..? veya takan arkadaşımız varsa resim yükleyebilir mi?

BAKIN BU DA FARKLI Bİ ANLAYIŞ... nett'e görünce paylaşmak istedim..
naci_keder.jpg

farklı bir çalışma... ama görünce bu nası bişe yaaa... dediğimi gizlemicem

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu motor beni mahvetti otabanda bıraktı..Sigortası patlamışmış falanmış filanmış..Pedalla çalıştırdım ışık az yanıyordu neyseki kazasız belasız geleildim eve...Ama alışıyorum yavaş yavaş, mesai aralarında işim varmış gibi bahanelerle çıkıp motor sürüyorum ehuehehhe.

Benim bazı sorularım var arkadaşlar...

Şu vitesin mantıgını anlayamadım gitti...
Yani devir 5 de bagırıyor ben ilk defa vitesli motor kullandıgım için bagırınca dayanamayıp vites degiştiriyorum... Ama devir saati bildiginiz gibi 12 ibre..5 de bagıracaksa biz ne anladık o zaman?

4. viteste 60 ı gecemiyorum...Rodaj falan diye 5 e hic gecmedim...60 a da varmadan devir saati 5 e gelip gene bagırıyor motor...

Bana şu devir de şu kadar git diyebilirmisiniz acaba? Yoksa bu rolanti ayarıyla falan da mı alakalı?

Bide şu jigle...
Nedir abi bu yaa...
Bu olmadan çalışmıyor motor...Çalışsada istop ediyor..Her defasında jigle aç kapamı yapıcam şimdi? Kışı düşünemiyorum ben...

Herkese keyifli sürüşler.
Sevgiler.
Hocam motoronuzu sanırım sıfır aldınız , rodaj için ilk 1000 km 5000 deviri geçmememiz kitabında belirtiliyor zaten. Jikle de motoru çalıştırmak için gerekli. Otomobillerde otomatik jikle vardır , bizim motorumuzda ise manuel. Zengin karışım ile çalışıyor motor.Zaten dikkat ettiyseniz , yarım saat felan sürdükten sonra , stop edip 5 dakka sonra jiklesiz çalıştırabiliyorsunuz tamamen motorun ısınmasıyla ilgili bir olay.İyi sürüşler...

benden iyi fotoğrafçı olurmu dersiniz ?:mrgreen:

s5005250ow1.jpg

s5005253mo1.jpg
[/QUOTE]

sonix yaza hazırlamışsın sen motor u çok güzel olmuş valla,bence bi de ön

fara siyah çorap geçir yakışır:cat:

SONİX 'den alıntı
benden iyi fotoğrafçı olurmu dersiniz ?

Cevap: Olmaz. baksana 2. resme. resimde motordan çok çocuk sandaleti göze çarpıyor.:cherry:
şaka şaka resimler hoş olmuş.bende aranıza yeni katılan biri olarak motorumun resimlerini ekleyeyim. yalnız bu sitedeye nasıl resim ekleniyo bi anlatsanız. biyere upload falanmı yapmak gerekiyo resimleri?

ybr alıcam

selamlar.scooterlerimden birini sattım.Şimdi ybr alabilirim.
2005-2006 siyah-metalik gri ybr125 arıyorum.

1.alternatif:aşagıda fotografı olan scooterimi verip üzerine de para verecegim
2.alternatif:1000 ytl nakit+biraz vade ile

ilgilenirseniz sevinirim.görüşürüz

scooter: 2005 model
5000 kmde
temiz bir scooter

SONİX 'den alıntı
benden iyi fotoğrafçı olurmu dersiniz ?

Cevap: Olmaz. baksana 2. resme. resimde motordan çok çocuk sandaleti göze çarpıyor.:cherry:
şaka şaka resimler hoş olmuş.bende aranıza yeni katılan biri olarak motorumun resimlerini ekleyeyim. yalnız bu sitedeye nasıl resim ekleniyo bi anlatsanız. biyere upload falanmı yapmak gerekiyo resimleri?

http://www.motosiklet.net/forum/for...-anlatim.html?highlight=resim+nas%FDl+eklenir

protez insan

Hade hayırlı olsun şimdiden işllh onuda satarsın:cat:

Koçum ybr ya cizginin biraz altında 40 km götürdü yolda bırakmadı beni:queen:

arkadaşlar bu 2007 ybrler çin yapımı diyorlar. bu motorlara ne kadar güvenebilirim.

valla burda büyük bir çoğunluk da.. o çin malı dediğinden kullanıyorlar.ben dahil... BENCE COOOOK GÜVENEBİLİRSİN...

bu arada.çin malı deyince FENGCHI,YAMOTO flan var onlara benzemez bu çin malı YAMAHA. ya bu soruyu cevaplarken gülüyorum ha..
yamahanın ölüsü deli gibi gider ya...

bu da SONİX arkadaşımın tavsiyeleriyle yapmış oldugum kadranım.. sarı ampulleri çıkarıp beyaz LED taktım.hoş bi görüntü oldu.
y1p9cxT8TCgt4OoObv1d4OAMEnhrEFnVg7W3gUbyKi8-Pq1rC-sd6okM-eM-Ko_f0ifTrUSl09FTBvE1UulVFjlGg

Son düzenleme:
peki dostum bu 2007 modellerin 2004 lerden ne farkı var acaba. mesela titreşim 2004 lerde hiç yok bunlardada yok sanırım. zaten siparişi verdim. hatta ileri gidip kafa grenajını daha almadan bayide değiştireceğim. farı sinyalleri dahil 180 ytl istediler. onları değiştirmezsen elektronik uyuşmuyormuş.

valla öyle bi uyuşmamayı sende duydum. ayrıca siparişi verdiysen.. daha konuşulacak bişey kalmamış.. hayırlı ugurlu olsun.. Emin ol memnun kalırsın.. titreşim yenilerde de yok tabiki...

sonunda bende motorumun resimlerini ekleyebildim. bakalım beğenecek misiniz?motorum 2005 model ve 4500 km de . sıfır almıştım.üzerine bikaç şerit ve stçker apıştırdım . bide topcase ve koruma demiri taktım. herkese slm.

resimler biraz fazla oldu galiba ama artık idare edin işte.

önder kardeş... cok ugraşmışın eline sağlık. ama kusura bakma estetik gitmiş motorundan. tabi herkesin kendi zevki.ama YAMAHA deyince diğer motorlardan Farklı oldugunu Anlatıyo.

bak jantlardaki şerit güzel. depondaki yamaha yazısıyla BLOMBERG yazısına da okey..

ama diğer bütün yapıştırdıklarını sökersen.. estetiği geri döner diye düşünüyorum.. saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar