benden iyi fotoğrafçı olurmu dersiniz ?:mrgreen:
![]()
Güllerinn içinden canımmm sürerek sürerek gel bana gellll
Foto süper çıkmış :cat:
benden iyi fotoğrafçı olurmu dersiniz ?:mrgreen:
![]()
Hocam motoronuzu sanırım sıfır aldınız , rodaj için ilk 1000 km 5000 deviri geçmememiz kitabında belirtiliyor zaten. Jikle de motoru çalıştırmak için gerekli. Otomobillerde otomatik jikle vardır , bizim motorumuzda ise manuel. Zengin karışım ile çalışıyor motor.Zaten dikkat ettiyseniz , yarım saat felan sürdükten sonra , stop edip 5 dakka sonra jiklesiz çalıştırabiliyorsunuz tamamen motorun ısınmasıyla ilgili bir olay.İyi sürüşler...Arkadaşlar bu motor beni mahvetti otabanda bıraktı..Sigortası patlamışmış falanmış filanmış..Pedalla çalıştırdım ışık az yanıyordu neyseki kazasız belasız geleildim eve...Ama alışıyorum yavaş yavaş, mesai aralarında işim varmış gibi bahanelerle çıkıp motor sürüyorum ehuehehhe.
Benim bazı sorularım var arkadaşlar...
Şu vitesin mantıgını anlayamadım gitti...
Yani devir 5 de bagırıyor ben ilk defa vitesli motor kullandıgım için bagırınca dayanamayıp vites degiştiriyorum... Ama devir saati bildiginiz gibi 12 ibre..5 de bagıracaksa biz ne anladık o zaman?
4. viteste 60 ı gecemiyorum...Rodaj falan diye 5 e hic gecmedim...60 a da varmadan devir saati 5 e gelip gene bagırıyor motor...
Bana şu devir de şu kadar git diyebilirmisiniz acaba? Yoksa bu rolanti ayarıyla falan da mı alakalı?
Bide şu jigle...
Nedir abi bu yaa...
Bu olmadan çalışmıyor motor...Çalışsada istop ediyor..Her defasında jigle aç kapamı yapıcam şimdi? Kışı düşünemiyorum ben...
Herkese keyifli sürüşler.
Sevgiler.

SONİX 'den alıntı
benden iyi fotoğrafçı olurmu dersiniz ?
Cevap: Olmaz. baksana 2. resme. resimde motordan çok çocuk sandaleti göze çarpıyor.:cherry:
şaka şaka resimler hoş olmuş.bende aranıza yeni katılan biri olarak motorumun resimlerini ekleyeyim. yalnız bu sitedeye nasıl resim ekleniyo bi anlatsanız. biyere upload falanmı yapmak gerekiyo resimleri?
O grenajı nereden buldunuz?Işığın gücünü azaltmıyormu? Bu arada çok güzel gözüküyor elinize sağlık..
arkadaşlar bu 2007 ybrler çin yapımı diyorlar. bu motorlara ne kadar güvenebilirim.