Yeni cam aldım(cebren ve hile ile) bi de jantımda yaratık var!!!

Kask takmama alışkanlığı nereden kaynaklanır???

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
konuya enteresan bir resimle giriş yapalım gerisi zaten gelir...

şimdik şöyle oldu,bizim hedowich karlı bir Temmuz sabahı Cbf sine ön cam almış ama kime niyet kime kısmet dersiniz,bakınız şu Allahın işine.:mrgreen::cyclopsan:p Adamın kendine aldığı puik ön grenaj quick de olabilir şimdi nasıl yazılıyor unuttum,benim yamahaya(aslında halen daha !!!HEDOWİCH!!!in,ruhsatı adıma geçirtmedim.) cuk oturdu.Allah razı olsun içi yana yana verdi :salut::salut::bounce::queen: güzel oldu...mu acaba.bakınız görünüz.

Bu arada bende YBR nin siyah ön grenajı var,orjinal.Kullanmadım hiç,pakedinde duruyor.İlgilenen arkadaşlar olursa ulaşsınlar bana...

salyangoz mu bu?yuva yapmış tekere...ben de diyorum nedir bu balanssızlık.210 Km/h den sonra sorun oluyor da!!!

bunu çekerken bekçi geldi?baktı ve gitti.Korktum ama...

meğer buna bakmış.

babanda mı endurocuydu

enduro gibi ha ama dışı sizi içi beni yakar...

Bu arada bende YBR nin siyah ön grenajı var,orjinal.Kullanmadım hiç,pakedinde duruyor.İlgilenen arkadaşlar olursa ulaşsınlar bana...
:bounce::bounce::bounce::bounce:

Son düzenleme:
E hayırlı olsun diyelim yapcak başka bişey yok:) Cebren almışsın ama iyi yakışmış motora ben olsam bende alırdım :)

bence de çok güzel olmuş, orjinallerini hiç beğenmiyorum ben. tam not.
bu arada tam enduro görünüyo yaa süper.:wiinkk:

Motorun cillop gibi, mis gibi misss :) Utandım bi hatun olarak .. ::blushani::blushani

Aynı PUIG camı ben 1 senedir kullanıyorum, vidalarına dikkat derim, benimkinin 2si ben farkında olmadan düşmüştü...

Ahmedim çok şık durmuş ya bende istioomm aynısından:D Ne kadara maloldu şimdi o

ahmet cam oldukca yakışmış güzel durmuş canavara acaba normal granajın rüzgarı kesdiği kadar kesiyormu buda yani fark aynımı. Haaa bu arada ilk resme kopptuum ya :):):):) baksanıza hayvanlar aleminin en yavaş böçüğü hayatımda bi kere olsun şöle pırıl pırıl bi ybr ye binemicekmiyim diye canına kasdetmiş resmen :):):)

Motorcu böcük desenize,hemide kaskını takmış.:queen:
Cam şık durmuş elinize sağlık.

ybr ci arkadaşlara seslenıyorum bence ön far,a sapka yaptırırsanız daha yakısıklı durur.bende olsa komle degıstırırdım kendı zevkıme göre.benım pejonun fotosunu prelude yayınlamıstı aslında ybr lerde pejo tarzı hanı modıfıyede bence kolay olabılır sanırım.yanı benım görüsüm.:)

Aynı PUIG camı ben 1 senedir kullanıyorum, vidalarına dikkat derim, benimkinin 2si ben farkında olmadan düşmüştü...

zaten puig camı,vidaları olmuyordu genişlettik dönen bi makinada oturttuk ama düşmesin diye de her zaman kontrol ediyorum.Hoş oynayan arkadaşlar da çıkayor bazen trafikde...Trafikde yumruklaşan adamlar görürseniz biziz onlar,delidir deyip geçin...:mrgreen::mrgreen:

Ahmedim çok şık durmuş ya bende istioomm aynısından:D Ne kadara maloldu şimdi o

üstat bunu sonra konuşalım yok yani HEDOWİCHin yemek ve dondurma gibi maliyetleri de katmak lazım.Cam bu yaptığı güzelliğin altında kalmamak lazım.DEMİİİmrgreen::mrgreen::p

ama konuşuruz,rahat ol sen

ahmet cam oldukca yakışmış güzel durmuş canavara acaba normal granajın rüzgarı kesdiği kadar kesiyormu buda yani fark aynımı. Haaa bu arada ilk resme kopptuum ya :):):):) baksanıza hayvanlar aleminin en yavaş böçüğü hayatımda bi kere olsun şöle pırıl pırıl bi ybr ye binemicekmiyim diye canına kasdetmiş resmen :):):)

Evren normal rüzgarlığı nasıl bilmiyorum ama bu da bayağı bir kesiyor rüzgarı,90 km de çok sert rüzgara dayanmak zor oluyordu da şimdi fazla kalmadı.Ya sanki 150 km yapıyoz da saatte hehheee.Şekil bizimkisi fazlası değil

bu camları nerden bulabileceğimizi (cbf250 camımı mesela hangisi uyumlu?) ve kaça malolacağı konusunda bilgilendirirseninz sevinirim...

o işi hedowich e soracaksın,ama şu şekilde soracaksın,cbf camı nerden alınmaz ya da hangileri uymaz.Sana uymayan camları göstersin...Tecrübeli yani o konularda hehheheeee :mrgreen::p:p şaka bi yana sor HEdo ya:cat::cat:

Resimleri ararken bunu buldum.Burada yeri yok belki ama şöyle bir resim çektim bir dinlenme tesisinde.Dumur detayı olarak incelemeye alabiliriz.Almayabilir de...

Son düzenleme:
valla cam için bişi diemicem ama olayın yaratık kısmı dikkatimi çekti :mrgreen:
çok hoş ya çok komik süper nasıl da sakin sakin duruo :queen:

arkadasim sen tatar misin? eski bi dostum vardi deli dumur diye... ona cok benziyorsun... herkes Eskisehirli sanirdi ama o Polatliliydi... resimlerine baktikca onu hatirladim...

onun da senin gibi bi sumuklu bocegi vardi... beraber gezer tozarlardi, yedikleri ictikleri ayri gecmezdi...

arkadasim sen tatar misin? eski bi dostum vardi deli dumur diye... ona cok benziyorsun... herkes Eskisehirli sanirdi ama o Polatliliydi... resimlerine baktikca onu hatirladim...

onun da senin gibi bi sumuklu bocegi vardi... beraber gezer tozarlardi, yedikleri ictikleri ayri gecmezdi...

hah işte o daha sonra bi cross kurşununa kurban gitti,onun intikamını almak için geri geldim ama başka bir isimle.:bounce::bounce::cat::cat:

Üstat Bodruma yeni mi vardın yoksa hahahhaaaa frensiz daha çabuk gtmişsindir hani,ben deyim 3gün sen de 4 gün.

Junior ghost rider:cat::cat::cat::mrgreen::mrgreen:

Bodrumdan gelince haber ver seninle şehiriçi turu güzel oluyor:queen::queen::p
Gezelim Buca,Gaziemir hehehee(Denizi özledim senin yüzünden!!!)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar