- Konu Yazar
konuya enteresan bir resimle giriş yapalım gerisi zaten gelir...
şimdik şöyle oldu,bizim hedowich karlı bir Temmuz sabahı Cbf sine ön cam almış ama kime niyet kime kısmet dersiniz,bakınız şu Allahın işine.:mrgreen::cyclopsan
Adamın kendine aldığı puik ön grenaj quick de olabilir şimdi nasıl yazılıyor unuttum,benim yamahaya(aslında halen daha !!!HEDOWİCH!!!in,ruhsatı adıma geçirtmedim.) cuk oturdu.Allah razı olsun içi yana yana verdi :salut::salut::bounce::queen: güzel oldu...mu acaba.bakınız görünüz.
Bu arada bende YBR nin siyah ön grenajı var,orjinal.Kullanmadım hiç,pakedinde duruyor.İlgilenen arkadaşlar olursa ulaşsınlar bana...

salyangoz mu bu?yuva yapmış tekere...ben de diyorum nedir bu balanssızlık.210 Km/h den sonra sorun oluyor da!!!

bunu çekerken bekçi geldi?baktı ve gitti.Korktum ama...

meğer buna bakmış.

babanda mı endurocuydu

enduro gibi ha ama dışı sizi içi beni yakar...

Bu arada bende YBR nin siyah ön grenajı var,orjinal.Kullanmadım hiç,pakedinde duruyor.İlgilenen arkadaşlar olursa ulaşsınlar bana...
:bounce::bounce::bounce::bounce:
şimdik şöyle oldu,bizim hedowich karlı bir Temmuz sabahı Cbf sine ön cam almış ama kime niyet kime kısmet dersiniz,bakınız şu Allahın işine.:mrgreen::cyclopsan

salyangoz mu bu?yuva yapmış tekere...ben de diyorum nedir bu balanssızlık.210 Km/h den sonra sorun oluyor da!!!

bunu çekerken bekçi geldi?baktı ve gitti.Korktum ama...

meğer buna bakmış.

babanda mı endurocuydu

enduro gibi ha ama dışı sizi içi beni yakar...

:bounce::bounce::bounce::bounce:
Son düzenleme: