YUTRİÇİ KURYENİN TERCİHİ DE YBR125
Taşımacılık sektörünün önde gelen isimlerinden Yurtiçi Kargo / Arıkanlı Holding Taşıma Grubu, Yurtiçi Kurye şirketini kurarak motosikletli kurye ve toplu dağıtım işine girdi.
Yurtiçi Kurye de, dayanıklılığı, ekonomikliği ve servis kolaylığı açısından en çok tercih edilen model olan Yamaha YBR125 seçti. Böylelikle Yurtiçi Kuryenin dağıtımlarının zamanında yapılması garanti altına alınmış oldu.
YBR125ler Yamaha Şirinevler yetkili satıcısı Aydın Motorlu Araçlar tarafından teslim edildi.
Şerit sticker dan bahsediyon heralde izmirde 20 ytl dostum:cat:
insane'ye katılıyorum ayrıca bazıları fanatiklige vurmuş işi ama ybr cbf eşdeger denilebilir bide cbf de kafa granejı oldugundan büyük görünüyor
Bizim burada bi arkdaşın cbf'sini kullandım bayaa seri geldi ama millet 120 yapabiliyormuş anlayamadım sanki basınca 130 aşar gibi duruyordu eralp hoca'nın test videosundada daha acılmadan 120 yapıyodu
130 a kadar çıktım. elektrik devresi var beyin i iptal ettinmi 150km yi zorlanmaz ulaşır diyor Metin Usta. Abim Çarşamba günü Ostim metin ustaya(Başkent Motosiklet) götürmüştü Tesadüf Alp_Tunay kardeşde ordaymış Oda şahit olmuşbi parçayı iptal etmişler suan 130 u zorlanmadan kasmadan gördüm arkamda arkadaş olmasına rağmen. 2side hemen hemen birbirine eşdeğer fakat Cbf Konfor rahatlık Hız bakımından ve yükseklikl görüntü bakımından birazdaha üstün. seri alet
Dostum bu konuyu merak ettim daha detaylı bilgilendirirsen sevinirim...
O bahsettigin hız kesici cbr125 tede wardı acaba ybr125 lerdede war mıdır ya o ustaya sorar mısın :silent:130 a kadar çıktım. elektrik devresi var beyin i iptal ettinmi 150km yi zorlanmaz ulaşır diyor Metin Usta. Abim Çarşamba günü Ostim metin ustaya(Başkent Motosiklet) götürmüştü Tesadüf Alp_Tunay kardeşde ordaymış Oda şahit olmuşbi parçayı iptal etmişler suan 130 u zorlanmadan kasmadan gördüm arkamda arkadaş olmasına rağmen. 2side hemen hemen birbirine eşdeğer fakat Cbf Konfor rahatlık Hız bakımından ve yükseklikl görüntü bakımından birazdaha üstün. seri alet
O bahsettigin hız kesici cbr125 tede wardı acaba ybr125 lerdede war mıdır ya o ustaya sorar mısın :silent:
Oyle birşey warsa çok süper olur ya
sıfırları 3.4. 3.3 3,5 arasında gidip geliyor, 250 cc daha güzel gözüküyor ondan al bitane![]()
resimler bölümü nerde ben daha onu bulamadımki sonixe sorayım![]()
O bahsettigin hız kesici cbr125 tede wardı acaba ybr125 lerdede war mıdır ya o ustaya sorar mısın :silent:
Oyle birşey warsa çok süper olur ya
Nirde bu kesici walla banada uğramadıybr de de var biliyorum..
sıfırları 3.4. 3.3 3,5 arasında gidip geliyor, 250 cc daha güzel gözüküyor ondan al bitane![]()