Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sıfırları 3.4. 3.3 3,5 arasında gidip geliyor, 250 cc daha güzel gözüküyor ondan al bitane:)

YUTRİÇİ KURYENİN TERCİHİ DE YBR125

Taşımacılık sektörünün önde gelen isimlerinden Yurtiçi Kargo / Arıkanlı Holding Taşıma Grubu, Yurtiçi Kurye şirketini kurarak motosikletli kurye ve toplu dağıtım işine girdi.

Yurtiçi Kurye de, dayanıklılığı, ekonomikliği ve servis kolaylığı açısından en çok tercih edilen model olan Yamaha YBR125 seçti. Böylelikle Yurtiçi Kuryenin dağıtımlarının zamanında yapılması garanti altına alınmış oldu.
YBR125ler Yamaha Şirinevler yetkili satıcısı Aydın Motorlu Araçlar tarafından teslim edildi.

Vay ya yamaha nın ybr stogu bayaa sağlammış heralde honda gibi gümrük vergisini daha yansıtmamış
Şimdiden söyleyim ybr almak isteyenler warsaelini çabuk tutsun zam geldi gelecek heralde:S

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şerit sticker dan bahsediyon heralde izmirde 20 ytl dostum:cat:
insane'ye katılıyorum ayrıca bazıları fanatiklige vurmuş işi ama ybr cbf eşdeger denilebilir bide cbf de kafa granejı oldugundan büyük görünüyor
Bizim burada bi arkdaşın cbf'sini kullandım bayaa seri geldi ama millet 120 yapabiliyormuş anlayamadım sanki basınca 130 aşar gibi duruyordu eralp hoca'nın test videosundada daha acılmadan 120 yapıyodu

130 a kadar çıktım. elektrik devresi var beyin i iptal ettinmi 150km yi zorlanmaz ulaşır diyor Metin Usta. Abim Çarşamba günü Ostim metin ustaya(Başkent Motosiklet) götürmüştü Tesadüf Alp_Tunay kardeşde ordaymış Oda şahit olmuş:) bi parçayı iptal etmişler suan 130 u zorlanmadan kasmadan gördüm arkamda arkadaş olmasına rağmen. 2side hemen hemen birbirine eşdeğer fakat Cbf Konfor rahatlık Hız bakımından ve yükseklikl görüntü bakımından birazdaha üstün. seri alet

130 a kadar çıktım. elektrik devresi var beyin i iptal ettinmi 150km yi zorlanmaz ulaşır diyor Metin Usta. Abim Çarşamba günü Ostim metin ustaya(Başkent Motosiklet) götürmüştü Tesadüf Alp_Tunay kardeşde ordaymış Oda şahit olmuş:) bi parçayı iptal etmişler suan 130 u zorlanmadan kasmadan gördüm arkamda arkadaş olmasına rağmen. 2side hemen hemen birbirine eşdeğer fakat Cbf Konfor rahatlık Hız bakımından ve yükseklikl görüntü bakımından birazdaha üstün. seri alet

Dostum bu konuyu merak ettim daha detaylı bilgilendirirsen sevinirim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dostum bu konuyu merak ettim daha detaylı bilgilendirirsen sevinirim...

hayati arkadaşım. bu cbflerde geri adında bı devre oluyormus sımdı tam detayını bende bilmiyorum. ben ilgilenemedim o geri devresini iptal etmiş bi tane daha varmış beyinle ilgili birşeyler söyledi tam anlayamadım ama alet köpek gibi gidio 2 kısıyız ustelık incek e gıttık arkadaşla. bugun tam olarak öğrenirim akşam. haberdar ederim.:wiinkk:

O bahsettigin hız kesici cbr125 tede wardı acaba ybr125 lerdede war mıdır ya o ustaya sorar mısın :silent:
Oyle birşey warsa çok süper olur ya

Forumdan Uzaklaştırıldı
O bahsettigin hız kesici cbr125 tede wardı acaba ybr125 lerdede war mıdır ya o ustaya sorar mısın :silent:
Oyle birşey warsa çok süper olur ya

Evet öle bişi geçiodu dostum tamam sorcam gelişmeleri yazarım:wiinkk: ama alet manyak kaçıo :)

Juniors
teşkürs :rendeer:
Arkadaş askere gitmeseydi cbf-ybr drag videosu çekecektik :mrgreen:

BU arada depoya nikelaj şerit takmış kardeşim çok güzel görünüyor

ewet bende onay layayım kesici var bir kaç defa olmuşdu bana:mrgreen: ilk ooldupunda motor aşağıya indi zannetdim:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selamlar millet nasılsınız...YBR den herkes memnun ...Bu hızı nasıl arttırıyoruz bi açıklayabilirseniz...

pierzig ybr nin egsozu niye solda :mrgreen:
resime ters açımı verdin ?:mrgreen:

arkadaslar herkes klasik ybr mi kullanıyor dıs görünüsü ile oynayan veya bu isleri yapan birileri yok mu bildiginiz?

sıfırları 3.4. 3.3 3,5 arasında gidip geliyor, 250 cc daha güzel gözüküyor ondan al bitane:)

ankarada 2750 felan yazmıs bi arkadas...aslı yok mu yani :(

Son düzenleme:
süper modifiye edilmiş ybr 125 :queen:
performans egsoz ( egsozun yarısı nerde diye sormayın :mrgreen: )
yarış lastiği
racer görünümlü kuyruk
olmayan sinyal takımı
motorda fazlalık olan ve ağırlık yapan aynalar :queen:
(aşağıdaki ilk resmi yukarı aşağı yapın tekerlere bakın döndüğünü göreceksiniz :cherry: )

ba351l305ks305z1pf2.jpg

buda benden.2004 grenajı + sinyal takımı değiştirildi +Arka demir değiştirildi.
bir sonraki aşamada jant stickeri + devil performans egsoz var
ba351l305ks305z2hf9.jpg

pierzig ybr nin egsozu niye solda :mrgreen:
resime ters açımı verdin ?:mrgreen:

Hehe ewet 90 derece döndürdüm:mrgreen:
Bunlarda modifiyeli ybrler

Lastikleri kalınlaştırmış arkdaş cok modifiye sayılmaz ama yol tutuş artmıştır

BUda Sonix'in her ay modifiye yapıyo:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar