asome
abi oncelikle 200 rakam degildir ,yanlis anlama universitede hocalarimizda yapiyor bu hatayi yada bu farkinda olunmadan bir akim oldu taktim bu konuya
rakam 0,1,2...9 dur 14 , 599049,232, bunlar sayi..
neyse lastigi bende degistirecegim gecen yagmura yaklandim ve arka teker kaydi 30la giderken yattik beraber , hic birsey olmadi motoruma ve bana ama bu risk goze alinmaz eger lastikdegistirerek sorun giderilecekse...
arka + on metzeller lastik 60 +60 =120 + taktirma (bunu icin tubeless yapilacamis ve siboplari(10-15 ytltanesi) degisecekmis) 40 ytl = 160 ytl cikardilar bana
metzeller tubeless takip bu konuyu en iyi sekilde kafamda soru isareti kalmadan halletmeyi dusunuyorum yaza dogru
birde arkadaslar benim icin cok buyuk bir sorun olmasada 5. vitesten pek verim alamiyorum 4. viteste 85-90 a cikabiliyorum 5 . vitese atinca sadece 1 kere 110 gordum sanirim ruzgar muzgar yoktu.... okdar
daha sonra ayn i gun icinde 200 km 350 km yaptigim oldu sabit gidebildigim hiz gaz sonuna kadar acikken 85-95 arasi bazen 100
arkamda cantavar kappa35lt cikardim birde oyle denedim yine benzer durum , 5.viteste gaz verince o ivmelenme neredeyse yok gibi..