ya arkadaşlar benimde bir sorum olcak.. ben de arka lastiği büyüttürmek istiyorum..yol tutuşu falan daha iyi olur dediler ama.. sizin fikriniz ne? yaptıran varmı???
sonix arkadasım dediğin gibi arka freni disk olabilir mi ki?
modofiye olur. performans mı yoksa sadece dış görüntü mü ona bağlı bi durum. benim ybr yede modifiye yapmak istiyorum ama baya patlar o ya. ama ybr mi cok seviyom daha 6700 km ama zaman göstercek. ya arkadaslar ybr nin 1. vitesi attıktan sonra 2. vitese deilde boşa girmesinin sebebi ne acaba? bunu bircok ybr de gördüm zaman zaman bendede oluyor. bi bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi? tesekkürler...
morfincik
kafa demirini söküp taktıktan sonra pek fazla bişi kalmıyor.elektronikçi olduğum için far ve sinyal bağlantısında sıkıntı çekmedim ama kabloları rengi rengine takarsan yapabilirsin.bana 160 milyona maloldu.şu anda Antalyada tek :mrgreen:

morrigan vites icin azcik daha kullan belki kendiliginden oturur rayina:wiinkk: debriyaj ayarina gelince sakin korkma gayet kolay kendin yapabilirsin rahatca;frenlerden gelen seslere gelince ben 5000e geldim hala arka fren arada bir sapitiyor ses cikariyor on frenden gelen sese birsey diyemicem amaale: cok da garip ve surekli ses geliyorsa git servise ama arada sirada gelebilir onden de ses