aynı olay benimde başıma geldi sanırım göstergelerimizin ortak özelliği olsa gerek .depoyu fulleyince ilk 200 km depo hep full görünür bütün göstergelerde böyle bunun gibi birşey herhaldeArkadaşlar motorum 7600 km de son 1000 km de bi sorunm var sanırım.Önceden 450 km kadar gitmiştim yedek depoya geçmeden hemde defalarca..ama benzin göstergesi son çizgininde baya bi altında oluyor yani e nini üzerndeneredeyse tam.Ama bu aralar artık 370 km civarı yedek depo istior motor ama göstergede eskisi gibi E de değilde daha üst seviyede tam çizginin üzerindeyken oluyor bu.Fazllamı yakıyor artık deseeem eskiye göre baktığımda daha inmesi gereken yer var ama o km de eski km mi yaparım ama neden erken geçiyor acaba yedek depoya????
2005 model olarak gelip de yine kafa grenajl satılan modeller var (arabalardaki gibi). Benim arkadaşımdaki kafa grenajlı modelden bildiğim kadarı ile grenajın oturduğu iki adet kol var ve bu yeni kasalarda yok, muhtemelen Pierzig'e bu yüzden olmuyor demişler.
Sonix ayrıca 2oo6 yamaha cıkartmasınıda degiştirmişsin onuda farkettim :queen: [/B]
Bildigim kadarıyla seninkide 2oo6 bizimkinde cıkartma resimdeindendi ondan degiştirmişsin diye yazdım :S aynı modelse bu fark neden acep bizim ybrde "made in china" yazıyodu ondan olmasın![]()
Arkadaşlar slm ben yamaha yrb 125 almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım açıkcası.Bu modelim yakıt sarfiyatı olsun fiyatı işçiliği olsun ve max hızı (buda önemlibir ön bilgi verebilirmisiniz?Honda cbf 150 düşünürken hondaya yapılan zamlar nedeni ile bu modelin 2. elini almak var aklımda suan. Daha önce hiç motor kullanmadığımıda göz önünde bulundurup cevap verirseniz sevinirim.:rendeer: :rendeer:
not:2 milyara kmsiz düşük(3bin km) 2006 yrb bulunabilirmi?saygılar