YBR 250 çıkıyor arkadaşlar. Avrupadaki adı fazer 250 ama bence ybr 250 demek daha doğru. Fazer'ın karismasını sarsmaya gerek yok![]()
kardeşler bişey söyleyeceğim bizi hiç bi ülke yada fabrikalar sevmiyor yamahanın brezilya siyesindeki ybr ler enjeksiyonlu neden bize kara düzen karbüratörlüleri kakalamaktan utanmıyolar bu nasıl düzen yaw allah belasını versin kimi zaman Türk milletinin günahı ne diye soruyorum bu rezillikler bizim başımızda 2000 dolara enjeksiyonlu yamaha bu nasıl düzen
bu kesin mi yoksa forumlardan cıkarım mı yaptın![]()
Avrupada satilmaya baslamis durumda. Avrupada ki ismi Fazer250 ama Turkiye ye YBR 250 ismi ile gelecek maalesef.
ilgili adres : http://www.yamaha-motor-europe.com/products/motorcycles/street/ybr250.jsp?view=explorer
YBR 250 çıkıyor arkadaşlar. Avrupadaki adı fazer 250 ama bence ybr 250 demek daha doğru. Fazer'ın karismasını sarsmaya gerek yok![]()
evrupadfa ybr 125 full enjeksiyonlu olarak satılmakta bilginize
http://www.yamaha-motor-europe.com/products/motorcycles/125cc/ybr125.jsp?view=techspecs
kardeş sağol giden mal olsun ama benm malım olsun başkasının olunca canım sıkıldı işte çok tanmıyorum motorun sahişbini o yüzden soruyorum fiyatları bir kere daha alıntı apıyorum arkadaşlar bilen varsa lütfen yardım edin:ulan godfather çarpacam azına 2 adet ha ulan bi günde bi yere çarpma bi yere sürtme ya motora yazık günah dert etme 20 ytl flndir de lem olum biraz dikkat et len 1 haftada 5 kere motoru devirdin yetmedi bide başka motorlara göz dikdingeçmiş olsun vala ne diyeyim bn sana
![]()
arkadaşlar başıma bi kötü olay geldi :
sabahleyin otoparktan motorumu çıkarıyordum dikkatsizlik eseri aynı otoparkta bulunan mondial 151 rs in sağ aynasını kırdım motor benim değil . sorumluluğunu üstlendim şimdi sorum şu:mondial 151rs modelinin sağ aynası tekil satılırmı satılıyorsa ne kadardır en az ve en fazla değerleri verirseniz çok sevinirim ortalama fiyatını öğrenmek istiyorum çünkü adama sen yaptır ne kadarsa söylersin öderim dedim bu yüzden fiyatını öğrenmek istiyorum
not: hasar şu şekilde sağ ayna koptı aynayı tutan plastik kırıldı aynayı ön kasaya sabitleyen metal çıkıntıda bir hasar yok sinyal lambasının kablolarıda koptu ...
yardımcı olursanız minnettar kalırım