hmm...valla rodaj doldu dolacak 100 km kaldı.Direk 1000km olur olmaz servise gidilmesi lazım mı?Servise gittiğimde sorar soruştururum artık her şeyi..Gıcık etti beni geçen gün arka fren.50iyle falan gidiyordum iyice yavaşladım kavşat vardı ,10a düştüm nası bağırıyo.Kaskım olmasına rağmen ciddi ciddi çınladı kulağım ya..Arkamda da arkadaşım vardı korktu kızcağız da
Zımparalayınca geçer mi?onuda söylim bari serviste..
ben öle bi sorunla karşılaşmadım daha arkası hiç ötmedi ama ön biraz sürtüyo birde ön fren hidrolik yağı azalmış nasıl yağ kyucam nerden bulurum fiyetı nedır bilen varmı?
iyi de zorunlu bakımlara götrmezsen garanti iptal olmuyor mu?
4 numara hidrolik (DOT4) konuluyor. yarım litresini 6,5ytl'ye almıştım (ELF). 3 numara hidrolik (DOT3) de koyabilirsin ama içindeki 4 numara hidroliği tamamen boşaltman gerek. çünkü daha önce değiştirmediysen içinde DOT4 hidrolik var. farklı numaralı hidrolikleri karıştıramıyorsun. DOT3 hidroliğin yarım litresi 3YTL idi ben aldığımda. motor yağı satan herhangi biryerde bulabilirsin. sağ elciğin yanındaki siyah dikdörtgen kutunun (hidrolik karteri) üstündeki 4 vidayı söküyorsun. küçük bir metal plaka çıkacak onu kaldırıyorsun. plastik bir conta çıkacak. onuda çıkarıyorsun üstten dolduruyorsun hidroliği. boyalı yerlere damlatmamaya çalış. damlarsa bile ıslak bezle hiç beklemeden sil. hidrolik boyayı bozar çünkü.