Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benim frende ses yapıyor.balatayı zımparalayınca geçiyor sesi.2 seçenek var ya balataları değiştireceğiz yada zımparaya talim

hmm...valla rodaj doldu dolacak 100 km kaldı.Direk 1000km olur olmaz servise gidilmesi lazım mı?Servise gittiğimde sorar soruştururum artık her şeyi..Gıcık etti beni geçen gün arka fren.50iyle falan gidiyordum iyice yavaşladım kavşat vardı ,10a düştüm nası bağırıyo.Kaskım olmasına rağmen ciddi ciddi çınladı kulağım ya..Arkamda da arkadaşım vardı korktu kızcağız da:D
Zımparalayınca geçer mi?onuda söylim bari serviste..

1000 olur olmaz gitmen gerekmiyor simdi bile gidebilirsn 800 den sonra sorun yok ama 1000i cok gecirme derim ben:) arka fren otmesi zimpara olunca gecer o sanirm klasik viyaklama sesi:) benim 0-1000km boyunca ottu sonlara dogru siddetleniyor hatta:) servisten sonra duzelir rahat olsun icin

hmm sağolun cevaplar için.. bir de cahilliğe verin:) bu rodaj sonundaki serviste nelere bakacaklar?neleri yapacaklar?ayrıcca ücretsizmi bütün bakımlar??:silent:

yağ değişimi,yaprlarsa hava filtresini temizlerler,rölanti ayarı yaparlar ve bunların ücretli olduğunu biliyorum.

şu anda 5000 km deyim ve hiç bakıma götürmedim.kendim hallettim :)

Evwt garanti iptal olur..Arkadaşlar benm bi problemim var.Karburatorun altındaki pis benzin tahliye yerinden motoru park ettikten soora çok yavaş şekilde damla damla benzin gelior.Garip bazende hiç gelmiyor.O vidayı bikaçkez açtım tekrar sıktım yine arada gelior ne yapmalıyım.Sizin fikirlerinize göre hareket edeceğim yardım pls....

ben öle bi sorunla karşılaşmadım daha arkası hiç ötmedi ama ön biraz sürtüyo birde ön fren hidrolik yağı azalmış nasıl yağ kyucam nerden bulurum fiyetı nedır bilen varmı?

4 numara hidrolik (DOT4) konuluyor. yarım litresini 6,5ytl'ye almıştım (ELF). 3 numara hidrolik (DOT3) de koyabilirsin ama içindeki 4 numara hidroliği tamamen boşaltman gerek. çünkü daha önce değiştirmediysen içinde DOT4 hidrolik var. farklı numaralı hidrolikleri karıştıramıyorsun. DOT3 hidroliğin yarım litresi 3YTL idi ben aldığımda. motor yağı satan herhangi biryerde bulabilirsin. sağ elciğin yanındaki siyah dikdörtgen kutunun (hidrolik karteri) üstündeki 4 vidayı söküyorsun. küçük bir metal plaka çıkacak onu kaldırıyorsun. plastik bir conta çıkacak. onuda çıkarıyorsun üstten dolduruyorsun hidroliği. boyalı yerlere damlatmamaya çalış. damlarsa bile ıslak bezle hiç beklemeden sil. hidrolik boyayı bozar çünkü.

yaw dayanamadım biliyorum ben cbf cıyım ama...

kardesım ybr guzel tercıh bılgı ıstıyosan forumu bastan sona oku 2-3 saatını alır ama cok bılgılenırsın bende cbf 150 var onuda tavsıye edrım ama ybr ıcın forumu oku :cat: :cat: :cat: :rendeer: :rendeer:

muratbuldu: kardeş hoşgeldin sanırım ilk açtığın konu kilitlenmiş üzülme :) bu forumu incelersen bütün sorularının cevaplarını rahatlıkla bulabilirsin

arkadaşlar:
benim arka frendede ses oluyor ama ancak yağmur yağdığında oluyor bu fakat hava biraz ısınınca bir kaç km sonra ses kesiliyor .sizde niçin bu kadar uzun süre bu dert oldu anlayamadım .

aklıma takılan bir soru:
sıkışık trafikte çok dur kalk yaptığımda bir yerde durduğumda motordan böyle yanık plastik kokusu gelmeye başlıyor debriyaj balatasıdır dediler ama bilemiyorum bu ne olabilir yakın zamanda bana veya motora bir zararı olurmu(debriyaj kavrma denemesini yaptım normal çalışıyor)

yaw gotfather 1 cevap verseydin ne vardı yani.............. Evwt garanti iptal olur..Arkadaşlar benm bi problemim var.Karburatorun altındaki pis benzin tahliye yerinden motoru park ettikten soora çok yavaş şekilde damla damla benzin gelior.Garip bazende hiç gelmiyor.O vidayı bikaçkez açtım tekrar sıktım yine arada gelior ne yapmalıyım.Sizin fikirlerinize göre hareket edeceğim yardım pls....

4 numara hidrolik (DOT4) konuluyor. yarım litresini 6,5ytl'ye almıştım (ELF). 3 numara hidrolik (DOT3) de koyabilirsin ama içindeki 4 numara hidroliği tamamen boşaltman gerek. çünkü daha önce değiştirmediysen içinde DOT4 hidrolik var. farklı numaralı hidrolikleri karıştıramıyorsun. DOT3 hidroliğin yarım litresi 3YTL idi ben aldığımda. motor yağı satan herhangi biryerde bulabilirsin. sağ elciğin yanındaki siyah dikdörtgen kutunun (hidrolik karteri) üstündeki 4 vidayı söküyorsun. küçük bir metal plaka çıkacak onu kaldırıyorsun. plastik bir conta çıkacak. onuda çıkarıyorsun üstten dolduruyorsun hidroliği. boyalı yerlere damlatmamaya çalış. damlarsa bile ıslak bezle hiç beklemeden sil. hidrolik boyayı bozar çünkü.

thank fakir ama gururlu saol çok yardımın oldu kimseden ses yokdu:rendeer: :rendeer: :rendeer:

arkadaşlar arka fren için.böyle bir disk fren sistemi yapabilirmiyizki:silent:

2006%5C11%5C03%5Cbikepics-714593-full.jpg

Sonix heralde oyle bi disk sistemi yapıırsa cok pahalıya patlar jantın falanda degişmesi gerekebilir belki:silent:

Yaw arkadaşlar benim kısa farlarım yüksek devirde göz kırpıyor hatta sönüyor ama uzunlarda yapmıyor size sorun nerde altörnatördemi acep...?

morfincik ampül gidici.değiştirsen iyi olur

pierzig aslında tekerin değişmesine gerek yok.bize lazım olan sadece disc fren takımı.aslında üzerinde durulsa yapılabicek birşey

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar