hedo: valla kardeş geçmiş olsun aynı halttan daha motoru aldığım ilk gün düştüm ama yani düşene gülümez aa ben kendime güldüğümü hatırlıyorum sağa yatıyordum bi baktım aaa yerde su var

ön lastik sudan geçerken motor altımdan kayıverdi mauahah daha ilk gün kalktım hiçbirşey olmamış gibi devam ettim

ufak bişey aklıma geldi baktın düşüyosun motoru tutayım deme bırak gitsin onunla beraber gitmek tehlikeli
pierzing: inanmıcaksın ikinci düşüşümde seninkine benzer şekilde oldu önüme taksi fıraldı yer gene ıslak ben gene yerde

hiçbir sşüşümde ne motora ne bana bişey olmadı 5 kere düştüm toplamdabi kere topcaseyi kırdım bir kerede arka sol sinyal yamuldu
caberli: kardeş ben sana yaşadığım olayı anlatayımda sorumsuzluk gör sen

edirne tarafından istanbula geliyorum transporterdayım camdan dışarıyı seyrediyorum . orta şeritte sabit hızla seyrediyoruz en sağ şeritten 2 tane ktm ci geldi bende motorlara baktım doğal olarak sonra adasm dikketimi çekmeye başladı adamın kaskı yoktu tam kasksız geziyor diye onu ayıplarken bir de ne göreyim kısa şort giymiş tam yuh diyecekken adamın parmak arası terlik giydiğini gördüm ve aynaları yoktu kafalarını arkaya çevirip yolu kontrol ediyorlardı ve bizi geçtiler . bizi geçerkenki sabit hızımız 110 km di :rendeer:
ozaktaşı: gerçekten üzüldüm motoru devirdiğimde top case takılan yerin yanındaki plastik parçada 2 çizik görünce çok üzülmüştüm allah sabır versin