Bana 3.250 veren olsa, bu gün satarım. 2011 model 19.500 km de. Bence iyi fiyata gitmiş.
Yeni motor hedefi belirleyip, ondan sonra satmak en mantıklısı.
o zaman ben 2009 model 28 bindeki ybryi 2800e iyi satmışım
Bana 3.250 veren olsa, bu gün satarım. 2011 model 19.500 km de. Bence iyi fiyata gitmiş.
Yeni motor hedefi belirleyip, ondan sonra satmak en mantıklısı.
normalde kesiciye girmeden değiştirmemNeredeyse benim çıktığım maksimum hıza çıkmışsın. Daha nasıl sıkıştıracaksın?
Bir litre ile 46 km, muhteşem bir rakam. Benimki sürekli 37 km.![]()
evet bende şaşırdım 2011 en fazla 42 yapıyorduİyi tüketim reiz :cat:
bu arada motor 650 kmde ama ben cumarteesi gidiyorum yani 1000 km yapamayacağım motor 1 ay yattıktan sonra rodajı tamamlayıp ilk bakımı yaptırsam sıkıntı olur mu
2013 modeli, ekim ayında aldık. Daha 3 gün önce ilk bakımına gittim. Yani tam 5-6 ay sonra.
Bu bekleme süresi, senin motoru kesiciye sokman kadar zarar vermez.![]()
3,96 litre, yani 4 lt. 4lt ile 200 km yol 1 lt ile 50 km demek.
kısaca 2 lt/100 km.![]()
Arkadaşlar 2014 sıfır aldığım ybr 125'im 1600 km'de ve yakıt tüketimi gerçekten şaşırtıcı, özellikle denedim hep 80'i ve 6500 deviri geçmemeye dikkat ederek sürdüm hep ve 20 liraya 200 km yol yaptım. istisnasız hep 20 lira ile denedim 195-205 km yol yaptıktan sonra yedeğe düşer düşmez yine 20 liralık alıyorum yine ortalama 200 km ol gidince yedeğe geçiyor, bu döngü devam ediyor hep.
yani çok çok az değilmi?
normalde kesiciye girmeden değiştirmeml:
bende 0 km aldım 1000 km de şu an.
rezerve düşünce hep 20 liralık benzin alıp km yi sıfırlarım. 130-140 km civarı tekrar rezerve düşüyorum. 70-80 km hızı geçmem fakat motora eşimle de biniyorum. Ben 80 eşim 46 kiloBenimki biraz fazla yakıyor gibi geliyor bana bilmiyorum.
ybr de kesici mi var?
merhaba arkadaşlar debriyaj maneti normalde kendini bırakması gerekiyor ya böyle tutaklık yapıyor gibi yavaş bırakıyor gibi oluyor servise sordum normal bu dedi böyle olur dedi bakmadı bile yani telin içinde yağ yok bunlarda dedi acaba neden böyle oluyor yardımcı olabilicek varmı motor 1000 km de 1 ay filan oldu alalı
rodaj şehiriçi yapılmalıdır.
Bende dün rodajı bitirmek için Bursa,keles.tuçbilek,domaniç,tahtaköprü,inegöl bursa rotasını yaptım.245km yol.Şu an 850km de motor.Yarım saat yemek molosı hariç hiç durmadım desem yeridir.4 buçuk saatte tamamladım geziyi.
debriyaj levyesini tutan alltan somunlu civatasını biraz gevşet bakalım ne olacak.bazı aklı evvel ustalar alabildiğine montajda veya bakımda sıkabilir.
Merhaba..Bakımı startta mı yaptırdınız? Hangi yağ kullanıldı? Bana 10w40 yarı sentetik için 50tl tam sentetik 10w40 için 55 tl dediler 1000km bakımına.Hayırlı olsun benimki de bitti salı günü ilk bakımımızı yaptırdık![]()
Merhaba..Bakımı startta mı yaptırdınız? Hangi yağ kullanıldı? Bana 10w40 yarı sentetik için 50tl tam sentetik 10w40 için 55 tl dediler 1000km bakımına.
İyi akşamlar arkadaşlar.Ben Hataydan aranıza katılıyorum.Allah kısmet ederse 1 hafta içerisinde motor alacagım.İlk motorum olacak onun için biraz kararsızım.Yardımcı olursanız sevinirim.Rks 150 Titanic ile yamaha ybr arasında kaldım.Yorumlarınızı okumaya fırsat bulamadım 2169 sayfa kolay degil nede olsa.Varmı yardım edebilecek birileri.