Düzde 105 tir zaten gideri, o hızda giderken devir yüksek geliyordu 15 dişli taktım hem motor rahatladı hemde vites araları uzadı şehir içinde zırt bırt vites değiştirmeden kurtuldum 
gecen hava fıltresını kendım degısım dedım ılk kez yapıorum gıttım aldım 10 tl ama sankı tam uymadı neyse taktım kapadım contayı yalama yaptım acılmıo sankı hava fıltresını ters taktım gbı ole bı ıhtımal varmı dır ? sunger kısmı sankı ıce bakıodu ama klavuzda dısa bakması gerkıomus
Zaten hava filtresi tek şekilde giriyor. İstesen de ters takamazsın. Yani ben öyle hatırlıyorum.![]()
dostum ybr de 2 farklı hava filtresi var. eski ve yeni model farklı. çıkan filtrenle aldığını kontrol et derim. birbirlerine uyuyor gibi dursalarda uymuyor. birde ters takamazsın merak etme. ama filtre kutusunu çatlatırsın diyeyim farklı takma.inşallah doğru hatrlıosundr saol dostum![]()
beyler ybr ye dişli değişiminden sonra pek tat alamayabilirsiniz

arkadaslar ön amortisör kecesini degiştirmem lazım ama keceyi cıkaramadım yardımcı yardımcı olursanız sevinirim
Bende ön dislileri değiştirmeyi düşünüyorum.
Bende ön dislileri değiştirmeyi düşünüyorum.
Önde bir tane dişli var, dişlileri derken?
yanlış telaffuz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------
Evet yanlış yazmışım mobilden yazarken dikkat etmemişim