arkadaşlar merhaba..
severek kullandığım ve kullanmaktan büyük zevk aldığım ybr esd mi cc olarak daha büyük bir motor bulduğum için satmak istiyorum. ben istanbulda ikamet eden bir memurum ybr mi işe gidip gelirken kullanıyorum ev iş arası motorla 3-5 dk mesafede yağmurlu havalarda hiç kullanmadım daha doğrusu paslanır korkusuyla motoru yatağından çıkarmadım.
motoru kullanmadığım zamanlarda daha güvenli olduğu için apartmanın kapalı olan kalorifer dairesine koyuyorum hafta sonları istanbul da uzun mesafe yaptığım zamanlarda bizi bir kere bile yarı yolda bırakmadı ama artık istanbul dışına tura çıkmanın zamanınn geldiğini düşünüyorum bu nedenle üzülerekte olsa ybr mden ayrılıcam.. dilerseniz motorumun özelliklerini paylaşayım...
13-08-2012 tescil tarihi ben motoru nisan 2013 te aldım yani alalı 1 sene olmadı benden önceki sahibi görebileceğim en titiz insandı en ince ayrıntısına kadar bütün özelliklerini anlatmıştı sağolsun
21.000 km de siyah, üzerinde far-motor ve arka korumalık demiri takılı ve 46 lt shad marka çantası var üzerinde, arka tekerlek michellin olarak değiştirildi (ön tekerlek her hangi bir sorun cıkarmadığı için değiştirmedim)
bakımları düzenli olarak bahçelievler motodrom koray ustada yapıldı son bakımı geçen hafta yaptırdım yağ hava filtresi ve buji değiştirildi.. bilen bilir piyasadaki en az yakıt harcayan motordur ilk aldığım da 50-55 liraya 450 km den fazla yol yapmıştım km de 11 krş tu şuan full depo 400 450 km yapıyo ancak hesabını yapmadım yanlız şunu söyleyim benzinliğe uğradığınızı unutuyorsunuz benzini kokluyo namussuz...
ybr min en sevdiğim yanı çalışırken tısıl tısıl sessiz sessiz çalışmasıdır tabi beni hiç yolda bırakmamasıyla birlikte benzini koklaya koklaya gitmeside unutulamaz..
anlayacağınız ben bu motordan çok memnununm alacak olan arkadaşta eminim benim kadar sevecektir. fiyat olarak 3,400 tl düşünüyorum motor başında gelecek olan kişiye göre pazarlık yapılabilir..
şimdiden hayırlısı olsun..
bu arada ismim murat cepten ulaşabilirsiniz 0 555 332 65 65