Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selamunaleykum dostlar benım bır sıkıntım var motorun aku sarz tutmuyor benım akuyu yenı aldım ıkıncı aku sıfır daha on gunluk ustaya goturdum sargıda yada konjektorde sorun var dedı sonra baktıktan sonra sargının degısmesı gerekıyor dedı sargıda pahalı bır seymıs baska bır sebebı yada bole bı sey basına gelen varmı ybr 2012 model yardımcı olursanız cok sevınırım

yokmu yardımcı olabılecek bırı

Kocaeli İl Temsilcisi
Selamun aleykum arkadaşlar arkadaşlar bir hafta içinde sıfır cbf almayı düşünüyordum lakin bugün honda motorlara tekrar zam geldiği için fiyatı 5250 oldu bende sıfır ybr ye yönelmiş durumdayum şuanda inşaallah en kısa sürede aranıza katılacağım bende :) motor aldığımız tavsiye edebileceiniz şeyler var ekstradan almam gereken şeyler hakkında ? a2 ehliyetim ls2 kask ve venom montum var sadece motor eksik :)

Selamun aleykum arkadaşlar arkadaşlar bir hafta içinde sıfır cbf almayı düşünüyordum lakin bugün honda motorlara tekrar zam geldiği için fiyatı 5250 oldu bende sıfır ybr ye yönelmiş durumdayum şuanda inşaallah en kısa sürede aranıza katılacağım bende :) motor aldığımız tavsiye edebileceiniz şeyler var ekstradan almam gereken şeyler hakkında ? a2 ehliyetim ls2 kask ve venom montum var sadece motor eksik :)

üstad bende ybr aldım. yanında mavi şerit aldım kask aldım şimdilik sadece. sen ybr yi kaça alacaksın zam gelmiş mi ybr ye hiç ?

ybrmi satıyorum 2012 model 2.700 kmde 2013 mayıs trafiğe çıkışlı fiyat 3.700, ilan linkini birazdan atarım

Motosikleti
Benelli Trk702x, Honda Pcx125
Hayırlı olsun hocam şimdiden. Benim yardımcı olabilecegim parçalar bunlar;
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-yamaha-ybr-125-far-koruma-demiri-152808386/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-yeni-model-koruma-demiri-siyah-152608665/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-yamaha-ybr-125-esd-arka-cantalik-demiri-152747284/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-honda-cbf-150-ve-yamaha-ybr-125-esd-koruma-demiri-152748238/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-yamaha-ybr-125-esd-yan-cantalik-demiri-152751494/detay/

arkadaslar yokmu yardımcı olabılecek bırı bu kadar zormu yardımcı olmak
yardımcı olmak isterdim fakat motorumun elektrik işini hiç ellemedim.yanlış birşey söylemek istemem.fakat iyi bir elektrikçiye götür motoru akü şarj ediyormu veya aküde kaçak varmı baktır.büyük ihtimal sorununu söyleyecektir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------

yan çanta ve koruma demiri takabilirsin.tamamen zevkine kalmış(örnek resim)
1800478_10153709324145478_1994436746_n.jpg

Sn. Asuvara cevabınız çok teşekkür ederim,çok güzel anlatmışsınız. Şu an motosikletin üzerinde orjinal zincir dişli seti var. 15 dişli için yeni bir set alıp deneyeyim o zaman. Tekrar bilgiler için çok teşekkür ederim. Selamlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------

Aleykümselam. Nakit probleminiz yoksa 5000 km'ye kadar 2012-2013 full aksesuarlı ybrler bulabilirsiniz 3850-4250 civarına. Yakında Yamaha'da zammı yapar,sıfır ybr'nin plaka,evrak vs. ile maliyeti 5000'ni geçer.

Cb 125 4.150,Cbf 150 5.250 olmuş. Memlekete bak be... :jocolor:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

Hay maşallah :)

Allah nazardan saklasın,nefis resimler.

Eyvallah hocam cümlemizinkine nazar değmesin !! ;)

bizim ybr marş basmıyodu.akü bitik zannettik.sonra baktıkki aküde su kalmamış.saf suyu verince aküye o biçim oldu.motor bir haftadır çalıştırmadım.bugün marşa bastım.tak diye aldı.diyeceğim,akü biterse önce suyunu kontrol edin.hemen yenisiyle değiştirmeyin.saygılar

cbf 150 almaya niyetim vardı son gelen zamdan sonra kafam allak bullak oldu,acilen bir motosiklet almam lazım ybr harika bir motor ama yeni kasa falan gelecek diyorlar,bu konuda bilgisi olan var mı?yeni aldığım motorunda bir ay sonra eski kasa olmasını istemiyorum açıkçası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar